Oana Roman a făcut câteva afirmații dure legate de una dintre declarațiile făcute de Înalt Prea Sfințitul Teodosie. Partenera de viață a lui Marius Elisei a fost enervată la culme de ideea promovată de acesta, conform căreia în perioada „neputinței lunare”, femeilor le este interzis să ia anafură sau aghiazmă.
 

Oana Roman nu s-a mai putut abține

ÎPS Teodosie a făcut o declarație controversată legată de femeile care se află în „acea perioadă lunară”. Acesta a spus clar că ele nu au voie să ia anafură, aghiazmă și că ar fi recomandat să ia totuși, aghiazma la trei zile după acea perioadă.

”În perioada neputinţei femeii, nu poate lua nici Aghiazmă, nici anafură, nici măcar Aghiazmă Mică, darămite Aghiazmă Mare. Dar dacă are perioada în timpul sărbătorii Bobotezei, coincide cu cele opt zile, ea nu poate lua Aghiazmă. Trebuie să compensăm, Dumnezeu întotdeauna compensează, se ia trei zile după această perioadă, Aghiazmă Mare, pentru că în perioada aceasta s-a rugat, poate a venit şi la Biserică, că nu e interzis femeilor care au neputinţa aceasta firească lunară să vină la biserică, să nu meargă spre altar, să nu sărute Sfintele icoane, să nu ia Aghiazmă şi anafură. Dar la biserică poţi să vii, că nu este interzis să te rogi”, a declarat ÎPS Teodosie, conform cancan.ro.

Retail jobs

Oanei Roman nu i-a venit să creadă faptul că a putut spune asemenea lucruri ÎPS Teodosie și, ca de fiecare dată când ceva anume o nemulțumește, și-a exprimat punctul de vedere în acest sens. Deși au trecut câteva zile de când el a oferit declarațiile cu pricina, vedeta a considerat că nu este niciodată prea târziu să spui ceea ce crezi în fața oamenilor, fără teama de a fi judecată de către aceștia.

Fiica lui Petre Roman a afirmat că a episcopul a zis numai aberații și că avut un discurs la nivelul Epocii Primitive. Ea este de părere că unii care au aceeași gândire precum aceasta nici măcar nu pot fi numiți oameni, ci mai degrabă niște nevertebrate.

”Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, ce funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele”, a mărturisit Oana Roman, pe Instagram.

Citeste si:
Zanni, cuvinte dure la adresa influencerilor: „Să dispară...
Zanni, cuvinte dure la adresa...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.