Apariția lui Connect-R în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D a fost subiect de discuție zilele acestea pentru multă lume. Dani Oțil nu a putut nici el să se abțină să nu comenteze câte ceva despre ediția respectivă, în care fostul soț al Mishei a vorbit sincer chiar și despre perioada în care consuma droguri în fiecare zi.

Ce afirmații a făcut Dani Oțil despre Connect-R

Zilele acestea, Connect-R a fost invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai. Artistul a vorbit despre viața grea pe care a avut-o înainte de a deveni celebru, dar și despre perioada în care el și prietenii lui consumau droguri, pentru a avea energie în fiecare zi. De asemenea, cântărețul a dezvăluit și care este motivul pentru care nu mai crede în căsătorie și care ar fi singura condiție în care el ar accepta să își refacă viața.

Dani Oțil nu a fost prea încântat de apariția acestuia sau cel puțin asta reiese din declarațiile sale. În cadrul emisiunii pe care o moderează alături de Răzvan Simion la Antena 1 l-a ironizat pe Connect-R, făcând referire la vremea în care consuma substanțe interzise. Totul a început după ce moderatorul a mărturisit că nu se simte prea bine în ultima vreme.

„M-am speriat, am crezut că te simți și tu rău ca și mine. Eu m-am simțit puțin rău. Dar am luat o pălincuță de la colegul meu, Nicolai Tand, să-i dea Dumnezeu sănătate. Servită de Florin Ristei, impecabil. Și…Bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai.”, a spus Dani Oțil, la Neatza.

După ce ani de zile a consumat droguri, care îl ajutau să își ducă la bun sfârșit planurile pentru fiecare zi, acesta a început să se simtă din ce în ce mai rău, organismul lui fiind foarte slăbit. Astfel, și-a dat seama că drumul pe care a ales să meargă nu este tocmai cel potrivit, așa că a renunțat. Nu i-a fost deloc greu, deoarece în aceeași perioadă au renunțat și amicii lui și s-au ajutat unul pe celălalt să treacă peste acea perioadă.

Citeste si:
Vacanța din Maldive, un real coșmar pentru Dani Oțil. Ce a pățit...
Vacanța din Maldive, un real...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.