Oana Lis a răbunit, pe pagina sa oficială de Facebook, unde le-a transmis un mesaj dur tuturor celor care în ultimii 20 de ani nu au făcut altceva decât să o critice în mediul online. Sătulă fiind de comentariile răutăcioase și de toate textele urâte pe care le-a primit în privat, soția fostului primar al Capitalei a simțit nevoia să își exprime punctul de vedere.

Oana Lis, pusă la zid în repetate rânduri

De-a lungul timpului, Oana Lis a fpst jignită și batjocorită pe rețelele sociale și, oarecum, se obișnuise cu ideea ca oamenii să râdă de ea, nu cu ea. Vedeta a precizat că mulți au vrut doar să îi scoată în evidență defectele, ignrondu-i total calitățile. Asta nu este tot ! S-au inventat multe lucrurindespre ea, doar pentru că i se voia răul. I se pare de necrezut că unora le-a păsat aproximativ 20 de ani de viața ei sexuală sau dacă avea sau nu ce anume să pună pe masă.

Ceea ce o surprinde, nu neapărat într-un mod plăcut, este faptul că oamenii o vorbesc de rău doar în mediul online, pentru că în viața reală oamenii o respectă, când ajunge într-un loc anume.

„De vreo 20 ani sunt obișnuită să mă jigniți, sa mă balacariti, sa mă comentați, sa radeti de mine si nu cu mine...sa încercați să mă devalorizati, sa-mi scoateți in evidenta doar defectele si sa-mi ignorați calitățile, sa aud lucruri inventate despre mine, sa imi vreți răul, sa va intereseze viata mea sexuala dar nu si ce pun pe masă sau simt, sa vorbiti urât și sa-mi doriți răul mie si soțului meu . Vorbesc de mediul online. Ca in real-life lumea imi vorbește cu dvs, cand intru undeva in general bărbații se opresc si imi tin ușa etc”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Tot pe pagina sa de Facebook, Oana Lis a transmis că are un șoc, dacă se apucă de citit comentariile unui articol despre ea sau despre partenerul ei de viață. Nu înțelege de ce oamenii sunt atât de răi, dacă ea nu le-a făcut nimic niciodată în viața sa și nici nu o va face vreodată. Deși a primit multe critici din partea oamenilor, soția lui Viorel Lis le-a zâmbit oamenilor respectivi și o va face în continuare.

„Ma sochez dacă citesc comentariile la vreun articol despre noi, ma minuneaza răutatea virulentă a unora. Deci, Eu nu v-am jignit pe niciunul si nici nu o sa o fac niciodată. Și cu asta am spus tot. Eu am caracter de țărancă adevărată care a fost învățată să respecte și să iubească oamenii . Pentru ca stiu ca ce-i dorești altuia ...cu gândul, cu fapta, cu vorba...ti se întoarce tie inzecit nici nu raspund cu aceeasi monedă cu care sunt tratată . Așa o să li se întoarca si celor ce vorbesc de rau . Eu v-am zâmbit mereu si o sa va zâmbesc. Cam atât pentru azi!!!”, a mai notat vedeta.

Citeste si:
Mira a transmis un mesaj dur. Artista nu este chemată deloc să...
Mira a transmis un mesaj dur....

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.