Theo Rose a acceptat invitația lui Horia Brenciu de a purta o discuție de aproximativ două ore cu acesta, în cadrul podcast-ului pe care cântărețul îl moderează pe YouTube. Întâlnirea lor a avut parte și de multă muzică și voie bună, artista reușind să îl impresioneze și pe el cu talentul său.

Theo Rose, mărturisiri sincere despre familia Sterp

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară la momentul actual, iar anul 2021 a fost un an plin de proiecte pentru ea, având succes în tot ceea ce și-a propus. Nu s-a plâns nici măcar o secundă pentru munca pe care a depus-o, iar pe viitor are de gând să dea tot la fel de mult și, de ce, nu să participe la Eurovision. Se pare că sunt câteva lucruri pe care cunoscuta artistă vrea să le bifeze în viitorul apropiat.

La un moment dat, a venit vorba despre Culiță Sterp despre care Horia Brenciu a recunoscut că nu știe absolut nimic. Auzind acestea, Theo Rose i-a făcut cântărețului un portret în fața camerelor de filmat, amintindu-și de ziua în care a mers să cânte la botezul fiului manelistului, Milan. Artista a descoperit atunci o familie de oameni simpli și extraordinari, care muncesc din greu pentru afacerea de care se ocupă.

Retail jobs

„Să știi că m-a invitat să cânt și am descoperit acolo o familie de oameni simpli și extraordinari. Au stână de oi, au afacere cu brânză, cu astea...sunt oameni foarte mișto!”, i-a zis Theo Rose lui Horia Brenciu.

„Hmm...brânză, zici? M-ar interesa și pe mine. Poți să-mi dai telefonul lui?”, a fost răspunsul cântărețului.

Ți-l dau pe al doamnei Geta, să vorbești cu ea!", a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.