În vara acestui an, Theo Rose era foarte, foarte ocupată și avea zile în care era foarte puțin activă pe social media. Din acest motiv, fanii ei au bombardat-o cu întrebări, dar ea nu le-a putut da mai multe detalii despre proiectul în care era implicată, promițându-le că va vorbi la momentul potrivit. Ziua aceea a venit, iar partenera de viață a lui Alex Leonte le-a dat admiratorilor vestea cea mare. 

Theo Rose, gata pentru o nouă provocare

Theo Rose este o artistă completă, care a reușit să le fure inimile multor oameni cu piesele sale, cea mai recentă dintre acestea fiind și ea pe primele locuri în Trending, spre bucuria sa. A dovedit că are stofă de prezentatorea, când a făcut parte din proiectul Vorbește Lumea, iar propunerea de a li se alătura celor patru jurați de la SuperStar România, Smiley, Raluka, Marius Moga şi Carla's Dreams, nu s-a lovit de un refuz.

Pe data de 19 noiembrie, vor începe semifinalele pe care le prezenta frumoasa artistă. Ea este de părere că este una una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-a trăit vreodată și că și-a mai îndeplinit un vis, pe care îl avea încă din copilărie. A fost de nenumărate ori în pielea concurenților și înțelege foarte bine prin ce trec. Este o mare bucurie să le fie alături și trăiască fiecare moment alături de ei.

"O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am. Acum, după ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată, că îmi trăiesc visul în prime-time la TV, că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții", a declarat Theo Rose, potrivit infomusic.ro.

Sursa foto (c): Theo Rose/Instagram

Fanilor ei de pe social media le-a promis că îi va ține la curent cu tot ceea ce se va petrece acolo și este extrem de fericită că poate urmări chiar de pe scenă un asemenea spectacol.

Citeste si:
America Express, o provocare pentru Irina Fodor. Care este relația...
America Express, o provocare...

"Sunt fericita sa va anunt ca de vinerea viitoare eu voi fi gazda SuperStar România. Am mari emotii, dar e un privilegiu sa pot urmari chiar de pe scena un asemenea spectacol de voci. Va tin la curent cu tot🌹🙏🏽", a scris vedeta, pe Instgram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.