Cătălin Botezatu a avut momente în viața lui în care a simțit că nu mai poate merge înainte și singura opțiune pe care credea că o mai avea era aceea de a-și pune capăt zilelor sau de a merge la vrăjitoare, pentru a cere un sfat din partea lor.

Cătălin Botezatu a vrut să își pună capăt zilelor

Trecutul creatorului de modă este unul din care a învățat extrem de multe lucruri, inlusiv că iubirea și fericirea nu se caută. După părerea sa, în momentul în care ești disperat, când ieși dintr-o relație este foarte greu să mai vezi lucrurile limpede și fix așa a fost și în cazul său. Cunoscutul desginer a suferit enorm și era capabil să facă gesturi disperate, doar pentru a nu mai simți durerea respectivă.

“Iubirea, fericirea, astea nu se caută. Astea vin de la sine. Dacă e să vină și să apară acea persoană, apare. Atunci când ești disperat, atunci nu apare. Atunci când ieși dintr-o relație și spui că a fost ultima, o să mă sinucid. Am avut și eu momente de-astea de slăbiciune și de incultură, în sensul că am zis gata mă sinucid, mă duc la vrăjitoare”, a spus Cătălin Botezatu, pentru Antena 3.

Retail jobs

Într-o anumită perioadă a vieții sale, Cătălin Botezatu a avut și el momente de incultură și de slăbiciune, după cum le-a numit chiar el, în care a vrut să meargă la vrăjitoare sau să își pună capăt zilelor. Mai mult de atât, este de părere că în momentul în care ești liniștit și în regulă cu tine însuți, Dumnezeu îți va scoate mereu persoana potrivită în cale.

“Cu cât ești mai disperat cu atât nu vei face nimic. Când ești liniștit și ești ok, Dumnezeu îți arată tot timpul pe cineva. Nu caut, vin. Și dacă nu vin, aștept, și între timp consum aspirină. Da, poți să mergi la un astrolog, poți să mergi la un om care se ocupă cu energiile. Dar la vrăjitoare nu”, a mai povestit el.

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.