Gabriela Prisăcariu l-a adus pe lume e fiul ei și al lui Dani Oțil, în urmă cu doar câteva luni. Deși arată extrem de bine de parcă nici nu ar fi născut vreodată, ea este de părere că mai are mult de lucrat la organismul ei, pentru a reveni la forma inițilă, așa că a revenit în sala de sport și s-a apucat serios de treabă.

Gabriela Prisăcariu vrea să fie din nou în formă

După o vreme în care nu a mai făcut deloc mișcare, așa cum era obișnuită, partenera de viață a lui Dani Oțil s-a apucat din nou de sport. Așa cum era de așteptat, le-a vorbit și fanilor de pe Instagram despre acest lucru, iar ei au fost alături de ea ca de fiecare dată. Vedeta vrea să aibă să lucreze la corpul ei, pentru că trebuie să fie perfectă pentru perioada verii.

Din păcate, Gabriela Prisăcariu nu a avut voie să facă deloc mișcare în perioada sarcinii din motive medicale, iar mișcarea i-a lipsit enorm. Crede că a ajutat-o enorm faptul că acum ceva vreme a făcut sport, pentru că în caz contrar s-ar fi îngrășat destul de tare.

”Astăzi mă duc la sala după 100 de ani. Gata cu treaba, trebuie să lucrăm la corpul de vară. Nu am avut voie să facă niciun fel de mișcare în sarcină din motive medicale, ceea ce m-a ajutat foarte mult e că am făcut sport înainte de sală”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe pagina sa de Instagram.

Retail jobs

La un moment dat, ea ar fi trebuit să se antreneze alături de partenerul ei de viață, Dani Oțil, dar înainte de asta au purtat o discuție interesantă, pe seama căreia internauții s-au amuzat. Gabriela Prisăcariu i-a spus soțului ei că el a lăsat-o însărcinată, el trebuie să o ajute să arate la fel de bine precum o făcea înainte, moment în care prezentatorul a negat că este vinovat.

”Tu m-ai lăsat însărcinată, tu mă repari! (...) Ba e vina ta!”, i-a transmis vedeta soțului ei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.