Cei 24 de concurenți de la Survivor România alături de prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, se îndreaptă deja spre Republica Dominicană, fiindcă marea premieră a competiției va avea loc pe data de 16 ianuarie. Aceștia au postat deja primele imagini din aeroport pe rețelele sociale, unii dintre ei fiind nerăbdători să ajungă.

A venit ziua cea mare

Faimoșii și Războinicii s-au îmbarcat deja în cursa pentru Instanbul, de unde vor avea un zbor de 13 ore căre Punta Cana. Aceștia nu s-au putut abține să nu le arate fanilor câteva imagini cu ei, mai ales că odată ajunși acolo nu vor mai avea acces la rețelele sociale, alte persoane ocupăndu-se de conturile lor.

Andreea Tonciu, de exemplu, a luat cina în familie înainte de plecare și nu are nici cea mai mică idee cum va supraviețui fără soțul și ei fără fiica lor. Deși este conștientă că îi va fi tare greu din acest punct de vedere, ea este pregătită să lupte cu toate armele și să nu îi dezamăgească pe cei de acasă.

“Am zâmbit pentru că îi aveam lângă mine, deși în suflet deja sunt tristă și mă gândesc cum voi sta atât de mult departe de ei și fără să putem vorbi”, a transmis Andreea Tonciu, potrivit fanatik.ro.

Roxana Ciuhulescu a luat și ea legătura cu fanii ei, înainte de plecarea în Republica Dominicană și a postat niște imagini din aeroport, când ea și colegii ei se pregăteau să se îmbarce spre Instanbul. Emoțiile sunt și ele foarte mari, iar plecarea de acasă a fost un moment foarte, foarte greu și pentru ea.


“A venit ziua zero. Ne îmbarcăm spre Istanbul. Sunt alături de câțiva dintre colegii mei, Robert și Cătălin. Am emoții foarte mari. Plecarea de acasă a fost grea. S-a lăsat cu lacrimi. Nu am luat copii la aeroport pentru că știam că îmi va fi foarte greu. E prima mea experiență de acest gen. Sper să nu vă dezamăgesc”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu, pe Instagram.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Robert Niță este și el gata pentru marea aventură și a ținut să își anunțe fanii că, în periodada în care el va participa la acest concurs, altcineva se va ocupa de contul lui de Instagram și de toate celelalte platforme sociale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.