Connect-R nu mai are de gând să se căsătorească vreodată, după ce a divorțat de Misha, fosta lui parteneră de viață care i-a dăruit un copil. În cadrul emisiunii lui Denise Rifai, artistul a mărturisit de ce anume a luat această decizie.

Connect-R, despre căsătorie

Connect-R și Misha s-au plăcut, s-au iubit și au decis să se căsătorească. Din nefericire, căsnicia lor nu a durat pentru prea multă vreme. Deși au divorțat în urmă cu mai mulți ani, au păstrat legătura și chiar au locuit în aceeași casă de dragul copilului pe care îl au împreună. Mai mult de atât, aceștia și-au petrecut și vacanțele împreună, tot pentru cea mică.

În urma celor întâmplate, se pare că artistul nu mai are de gând să se căsătorească vreodată, nici măcar cu mama Mayei. Și-a dat seama că unirea destinelor cu cineva nu îi aduce fericirea, după ce multă vreme a crezut cu sfințenie în acest lucru.

„Nu știu, nu cred (n.r dacă se va recăsători cu fosta soție, Misha). Pentru mine, viitorul nu există decât imaginat și, de obicei, nu îmi imaginez lucruri. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. Trecutul este o chestie care s-a întâmplat și care nu mai e în momentul ăsta.Exact cum spunea Eminescu, trecutul și viitorul sunt file ale aceeași pagini. Nu știu, habar nu am, dar nu cred. Nu mai cred în căsătorie pentru mine pentru că am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să îmi extrag fericirea”, a spus Connect-R, în cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Odată cu trecerea anilor, Connect-R a început să conștienteze multe lucruri, inclusiv faptul că fericirea lui nu depinde de oamenii care îl înconjoară, ci doar de el. Nu crede în existența unei jumătăți care să ne facă mai buni, din moment ce noi suntem concepuți ca fiind un întreg. Va exista o femeie în viața sa, doar în momentul în care persoana respectivă va înțelege că el nu este obligat să o facă pe ea fericită. Doar într-o asemenea situație ar mai putea locui alături de o femeie și, cine știe, să se însoare cu ea.

”Nu vreau să depind de lucrul ăsta. Fericirea mea depinde doar de mine și atât. Ideea asta cu jumătatea mea...care jumătate? Care jumătate, că suntem un întreg. Va exista o altă femeie în momentul în care o ființă de sex feminin va înțelege că nu eu sunt obligat să o fac fericită. Dacă va înțelege lucrul ăsta, cu siguranță vom putea coexista în aceeași casă, vom putea fi împreună, de ce nu să ne și căsătorim dacă își dorește, dar va trebui să înțeleagă că nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei. Dacă va înțelege lucrul ăsta da, e minunat”, a mai povestit artistul.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.