Dorian Popa a trecut printr-un moment de panică, în Grecia. Artistul a fost oprit de către niște polițiști înarmați cu mitraliere, care au reușit să îl sperie așa cum nu i s-a mai întâmplat vreodată în viața lui. Deși a încercat mereu să fugă de astfel de momente, vloggerul nu a scăpat de data aceasta.

Dorian Popa, moment de panică

Nu s-a putut abține sănu le povestească și fanilor lui de pe YouTube despre situația ciudată prin care a fost nevoit să treacă. În timp ce se plimba liniștit pe o stradă din Grecia, Dorian Popa a fost oprit de către patru polițiști care nu doar că i-au luat actele la control, dar l-au și pus într-o poziție în care el credea că imediat îl vor încătușa, ceea ce în mod evident nu s-a întâmplat.

Deși a avut parte de unul dintre cele mai ciudate momente din viața sa, povestea lui Dorian Popa are un final fericit. Oamenii legii l-au oprit, pe motiv că le-a atras atenția mașina pe care artistul o conducea, iar mai apoi au acceptat să se și pozeze cu românul nostru, pe care inițial nu l-au crezut că este youtuber, nici măcar după ce le-a arătat una dintre piesele lansate de el sau contul de Instagram.

Din păcate pentru fanii lui, acesta nu i-a putut filma pe polițiștii care l-au percheziționat, dar a postat imaginea cu aceștia, acoperindu-le fețelele.

”În viața mea nu am trăit un moment atât de panică, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus.

Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel”, a declarat Dorian Popa, pe canalul lui de YouTube.

Citeste si:
Răsturnare de situație! Afaceristul din Cluj și-ar fi înscenat...
Răsturnare de situație!...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.