Copilăria lui Connect-R nu a fost deloc una ușoară, iar artistului îi este mereu greu să discute despre momentele grele prin care a trecut la vremea aceea. Invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai de la Kanak D, cântărețul i-a mărturisit acesteia care a fost coșmarul copilăriei sale și ce anume l-a ambiționat să își dorească mai mult de la viață.

Connect-R, viața dinainte de celebritate

Fostul soț al Mishei se află pe lista celor mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la noi din țară, dar viața lui nu a fost mereu la fel de simplă precum este la momentul actual și își aduce aminte cu greu de momentele în care mama lui nu avea nici măcar ce să îi pună pe masă. A muncit din greu și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a nu-și mai vedea mama plângând din cauza lipsei banilor.

Cel mai mare coșmar al copilăriei sale au fost lacrimile mamei. Nu poate uita nici acum, adult fiind, de zilele în care îi spunea femeii care i-a dat viață să nu mai plângă, pentru că va crește și va avea bani suficienți pentru a o ajuta.

Multe familii treceau prin aceeași situație, având în vedere vremurile pe care le trăiau, dar cumva toate acele întâmplări l-au făcut pe artist să reușească tot ceea ce și-a propus și să își ajute familia din punct de vedere financiar. Acum, nu se mai poate plânge de nimic, banii nu mai sunt o problemă și își permite orice.

"Coșmarul copilăriei mele... cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă! Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar. Dar cred că era o problemă în majoritatea familiilor, nu doar a alor mei, în perioada asta de la Comunism la adaptarea la Democrație. Ăsta a fost coșmarul vieții mele. Că ne-am mutat din loc în loc... uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam. Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.", a declarat Connect-R în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai."

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.