Oana Zăvoranu a oferit un nou interviu extrem de emoționant în care a discutat despre unul dintre cei mai importanți bărbați din viața ei și anume tatăl. Partenera de viață a lui Alex Ashraf vorbește mereu cu mare drag despre părintele ei de la care a avut multe lucruri de învățat.

Oana Zăvoranu a reușit să emoționeze pe toată lumea

Încă dinainte de a se naște vedeta, tatăl ei și-a dorit ca el și fiica lui să fie sărbătoriți în aceeași zi, motiv pentru care i-a dat acest nume. De Sfântul Ioan, frumoasa actriță a vorbit sincer despre bărbatul cu care a avut o legătură specială. După părerea sa, nu va mai întâlni pe nimeni precum el, care era un om deosebit din toate punctele de vedere. Din toate mărturisirile sale pe care le-a făcut cu ochii în lacrimi, reiese că și-a iubit enorm părintele, deși acesta era în cea mai mare parte a timpului un bărbat dur cu ea.

”E greu să găsești perfecțiunea în bărbatul pe care îl alegi, perfecțiunea tatălui. Nimeni nu o să fie ca tata, așa cum, pentru băieți, va zic eu, nu o să fie nimeni ca mama. Relația mea cu tata era specială, merita, era un om absolut deosebit”, a declarat Oana Zăvoranu, la Antena 1.

Retail jobs

Soția lui Alex Ashraf a avut foarte multe lucruri de învățat de la părintele ei, pe care l-a respectat și care a știut să o îndrume în cele mai grele momente pe care le-a trăit. Bărbatul i-a zis, la un moment dat, că o prințesă ca ea trebuie să fie curată, să fie atentă la felul în care arată, pentru că alfel nu se poate numi prințesă. A încercat, de asemenea, să îi explice fiicei sale că o prințesă trebuie să știe să facă și curat, când este singură în castel.

”O prințesă trebuie să fie curată, o prințesă care miroase urât, nu e prințesă, o prințesă care nu are dinții curați, nu e prințesă. Dacă nu are lenjerie intimă curată, de la tata am învățat că o prințesă trebuie să știe să facă și curățenie dacă e singură în castel și nu are pe nimeni în jur”, a mai povestit vedeta.

Citeste si:
Fiica Andreei Antonescu a rămas cu tatăl ei, după divorțul...
Fiica Andreei Antonescu a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.