Oana Zăvoranu și Alex Ashraf ar fi trebuit să aibă parte de o vacanță pe cinste și chiar au avut până într-un anumit punct. La un moment dat, un bărbat a coborât din mașină și i-a amenințat cu un cuțit, iar actrița a dat deja primele declarații despre incident, nu înainte de a depune plângere la poliție.

Oana Zăvoranu, declarații neașteptate despre șoferul care i-a amenințat

Vedeta alături de soțul ei se întoarceau din concediu și au dat în trafic peste un individ periculos, care nu s-a temut să coboare din mașină la ei cu un cuțit. Bărbatul respectiv voia să restabilească ordinea în trafic cu ajutorul unei arme albe, în timp ce se afla pe pe DN1, între stațiunile Azuga și Bușteni.

Se pare că Alex Ashraf a încercat să facă o depășire, pentru a nu mai sta în coada care se formase, timp în care un șofer s-a așezat pe mijlocul drumului și nu a vrut să îi lase pe cei doi soți să treacă sub nicio formă. Deși se afla în mașină cu familia lui, nu a avut nicio jenă și a scos cuțitul din buzunar.

„Alex a încercat să facă depășirea și el s-a pus în drum, de-a curmezișul, ca să nu ne lase să trecem. Ne-am oprit pe o străduță, acolo, și a scos cuțitul la noi. Nebunul a scos cuțitul la noi! Tipul era în mașină cu nevasta și doi copii. Deci avea familia cu el și a scos cuțitul la noi! E plină lumea de nebuni! Familiștii de azi sunt descreierații de mâine! , a declarat Oana Zăvoranu, pentru wowbiz.ro.

Cum era de așteptat, Zăvo nu a sta cu mâinile în sân și a sunat la poliție. Când oamenii legii s-au prezentat la fața locului, bărbatul acela a aruncat cuțitul și a mărturisit că nu era al său, fiind prins mai apoi cu minciuna. Se pare că în autoturismul acestuia au mai fost găsite alte două cuțite, motiv pentru care vă răspunde în fața legii.


Partenera de viață a lui Alex Ashraf speră ca și alți oamenii să vadă ceea ce s-a petrecut acolo și să nu îndrăznească să proceceze la fel.

„El a aruncat cuțitul în spate când a venit poliția și a zis că nu are nimic în mașină. A pretins că are un cuțit de jucărie! După ce i-au căutat în mașină, polițiștii au găsit două cuțite! Deci, după ce că ne-a amenințat, a mai și făcut fals în declarații după. Omul e un descreierat! I-am făcut plângere și acum îl cercetează poliția. Am făcut-o că, poate așa, se potolește și văd și alții, și n-o să îndrăzneasă să facă așa ceva!”, a mai spus vedeta, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.