Elena Matei a ajuns pe perfuzii și nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor ei o imagine, moment în care aceștia s-au speriat extrem de tare și au bombardat-o cu mesaje. Vedeta i-a ținut o vreme pe jar, iar mai apoi a venit cu explicații clare, pentru ca nimeni să nu creadă că are probleme de sănătate, mai ales acum când are nevoie să fie puternică atât din punct de vedere psihic, cât și din punct de vedere fizic. 

Elena Matei, ultimele pregătiri pentru Survivor

Marea premieră a emisiunii Survivor România va avea loc pe data de 16 ianuarie, doar pe Pro TV. Se anunță a fi un sezon diferit din multe puncte de vedere față de celelalte, dar și unul care îi va solicita la maximum pe Faimoși și pe Războinici. Echipele au fost deja formate, iar concurenții se pregatătesc așa cum știu ei mai bine înainte de plecarea lor în Republica Dominicană, unde nu au nici cea mai mică idee ce îi așteaptă sau dacă vor face față tuturor provocărilor.

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, este și ea nerăbădătoare să intre în lupta pentru supraviețuire. Recent, ea a reușit să își sperie îngrozitor fanii care stau cu ochii pe ea în mediu online, după ce a postat o fotografie în care i se administra o perfuzie.

Oamenii au crezut că i s-a întâmplat ceva grav și că este posibil să nu mai poată participa la Survivor România. Elena Matei nu i-a ținut prea mult pe jar și le-a spus repede adevărul, pentru a nu se îngrijora și mai tare decât o făcuseră deja.


“Nu am pățit nimic. Nu sunt bolnavă sau ceva. Pur și simplu mi-am făcut un mini-boost pentru imunitate, vitamine, minerale. Aveam mare nevoie, mă simțeam slăbită și fără energie. A durat un sfert de oră, nu am pățit nimic. Vă mulțumesc că îmi purtați de griji. Chiar vă recomand să faceți și voi acest lucru, este foarte bine, măcar la două luni”, a povestit Elena Matei, pe Instagram.

Citeste si:
Cum se înțelege Mike cu fiica Iuliei Albu. Concurenta de la America...
Cum se înțelege Mike cu fiica...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.