Valeria Lungu a devenit cunoscută odată cu participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil!”. De când a apărut pentru prima dată pe micile ecrane, viața ei s-a schimbat în totalitate și a reușit să adune o comunitate imensă de fani pe toate platformele sociale.

Valeria Lungu, despre jurații de la „Bravo, ai stil!”

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a oferit un interviu sincer în care a povestit despre experiența pe care a trăit-o pe vremea când participa și ea, dar și-a dat cu părerea și despre cei trei jurați de la vremea respectivă, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Despre cel din urmă a afirmat că, probabil, nu o iubește și că atât în timpul competiției, cât și în afara ei au avut o relaționare destul de rece.

“Cu Maurice Munteanu, în schimb, am avut o relaționare destul de rece, atât în competiție, cât și în afara acesteia! (…) Probabil nu mă iubește, nu am avut o relaționare bună cu el!”, a povestit Valeria Lungu, pentru cancan.ro.

Despre Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu a afirmat faptul că sunt niște oameni sufletiști care au sunat-o să îi ureze toate cele bune chiar și de ziua ei de naștere, fapt pe care ea l-a apreciat enorm. A fost mult mai apropiată de cei doi jurați pe care îi apreciază și de la care a avut ce învăța.

“Oamenii sunt superbi, vă spun din propria experiență, atât Cătălin Botezatu, cât și Raluca Bădulescu, sunt niște oameni foarte sufletiști! În spatele camerelor sunt niște oameni obișnuiți cu care poți să ieși la o cafea. Ambii m-au sunat și m-au felicitat de ziua mea de naștere, chiar sunt niște oameni foarte faini! Chiar m-am întâlnit în Dubai cu Cătălin Botezatu și m-a luat în brațe și mi-a zis: «Mie îmi place rău de tine, ești cea mai muncitoare de la «Bravo, ai stil!» și nu am zis cu răutate ce am zis!”, a mai zis tânăra.

Citeste si:
A început Bravo, ai stil! Ce concurente le-au atras deja atenția...
A început Bravo, ai stil! Ce...

Mai mult de atât, blondinei i se pare că acum competiția nu mai este atât de strictă ca pe vremea când ea era concurentă și le-a dat câteva sfaturi celor care vor să participe, dar poate că nu au curaj și își pun tot felul de întrebări legat de formatul emisiunii, de oamenii de acolo, de jurați sau despre orice alt lucru care le-a stârnit curiozitatea.

“Acum mi se pare totul foarte lejer, nu este atât de strict cum era când am fost eu, dar ce aș sfătui persoanele care vor să meargă acolo este să nu ia totul foarte aproape de inimă. Să o ia ca pe o pantă de lansare, pentru că este una foarte bună, să nu se enerveze și să își dea silința…”, a adăugat Valeria Lungu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2022 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.