Ana Baniciu a fost invitată, zilele acestea, în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre începuturile carierei sale, despre părinții ei, despre iubitul ei, dar și-a dat cu părerea și despre Mihai Bendeac, după ce a ajuns la concluzia că juratul de la iUmor crede că ea nu îl apreciază, de fapt. 

Ana Baniciu, moment de sinceritate

Ana Baniciu a devenit cunoscută, în urmă cu mai mulți ani, după ce a apărut în serialul „Pariu cu viața”. După terminarea proiectului, ea nu a stat cu mâinile în sân, ci și-a continuat drumul. O vreme a avut succes, iar unii au pus asta pe seama faptului că părintele ei era deja celebru, dar numai ea știe cât a tras pentru a ieși din umbra tatălui. Despre toate aceste lucruri, dar și despre multe altele a discutat în podcast-ul moderat de Radu Țibulcă, pe YouTube.

La un moment dat, a venit vorba despre Mihai Bendeac, despre care blondina a avut numai lucruri bune de zis, în ciuda faptului că actorul era de părere că ea nu îl apreciază. Cântăreața a spus că admiră foarte tare actorul din el și că l-a umărit de câteva ori și la teatru, doar că el nu are idee despre acest lucru.

”Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne. Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude.

Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum. Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac…mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri. Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el. El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți. Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto”, a declarat Ana Baniciu, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Citeste si:
Anul 2022, cel mai greu din viața Anei Baniciu. Artista și-a făcut...
Anul 2022, cel mai greu din...

Ana Baniciu are, așadar, o părere extrem de bună despre juratul de la iUmor despre care a mai zis că a ajuns la un asemenea nivel, încât poate accepta ce reclame să facă și, mai mult de atât, le poate realiza în felul lui. A mai zis despre cunoscutul actor că i se pare unul dintre cei mai deștepți oameni din televiziune, deși el însuși nu are o părere atât de bună despre el.

”E în poziția aia de forță și mi se pare foarte tare. Eu nu știu…el crede că eu îl consider așa…dar mie mi se pare că foarte tare. De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”, a mai povestit blondina.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.