Timpul se scurge foarte repede și au mai rămas doar câteva zile până la începerea noului sezon al emisiunii „Survivor România”. Atât Războinicii, cât și Faimoșii se pregătesc intens pentru plecarea în Republica Dominicană care va avea loc în curând.

Andreea Tonciu, ultimele pregătiri pentru „Survivor România”

Una dintre vedetele care au acceptat ca anul acesta să facă parte din echipa roșie și să lupte pentru supraviețuire este nimeni alta decât Andreea Tonciu. Vedeta a intrat pe ultima sută cu pregătirile și încearcă să nu lase lucruri nerezolvate, înainte de plecarea sa departe de casă. Mai mult de atât, merge și la sală, deși nu atât de des pe cât ar trebui.

Zilele acestea, cei mai mulți dintre fanii săi au crezut că va fi nevoită să renunțe la parficiparea ei în acest concurs din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut. Bruneta s-a testat în fiecare zi, pentru a fi sigură că nu are COVID-19 și din fericire nu a fost vorba despre una ca asta, ci doar de o răceală care i-a dat mari bătăi de cap și din cauza căreia a ajuns în repetate rânduri pe mâinile medicilor.

„Au mai rămas aşa puţine zile că deja simt că am intrat pe ultima sută cu pregătirile! Merg la sală, nu chiar atât de des pe cât mi-aş fi dorit, încerc să rezolv tot ce mai trebuie prin casă… şi petrec cât de mult timp cu fetiţa mea. Am trecut şi printr-o răceală, aşa că m-am testat zi de zi să fiu sigură că nu este vorba despre COVID… Totul este în regulă, deci sunt aproape pregătită!”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit cancan.ro.

Înainte de plecare, bruneta are mari emoții și nopți în care nici măcar nu reușește să adoarmă din cauza grijilor pe care și le face. Fiica Andreea Tonciu va rămâne în grija tatălui ei, a mamei și a surorii sale; ceea ce înseamnă că va fi pe mâini bune cât ea va lipsi din peisaj și nu are de ce să își facă griji din această privință.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

„O voi lăsa pe fiica mea cu soţul meu, mama şi sora mea. Îmi vor lipsi atât de mult momentele petrecute cu ea şi gândul îmi va zbura, destul de des, la distracţiile noastre. Este o perioadă încărcată pentru ea, a descoperit pasiunea pentru balet şi investeşte mult timp în asta, aşa că abia aştept să revin şi să îi fiu alături.Cred că emoţii e un cuvânt mic. Am nopţi întregi în care nu mai dorm deoarece sunt destul de stresată de cum îmi va fi departe de casă. E prima dată când plec aşa departe de ai mei, fără să am acces la telefon să-i pot suna constant. Ca să vă mai spun din casă… în unele seri, bag fetiţa la culcare şi stau lângă ea şi o privesc. Mă încarc cu imaginea ei!”, a mărturisit vedeta, conform aceleiași surse.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.