Cătălin Botezatu a vorbit, într-un interviu pe care l-a acordat zilele acestea, despre relația pe care o avea cu femeia care i-a dat viață, spunând și cum anume vedea ea legătura specială pe care fiul ei, pe care l-a crescut și pe care l-a educat, o avea cu Zina Dumitrescu. Femeia spunea mereu despre cunoscutul designer că este, de fapt, fiul ei.

Cătălin Botezatu a primit o educație severă

Mama creatorului de modă a fost severă cu el și s-a ocupat de educația lui, pe care acesta o consideră ca fiind una spartană. La vremea respectivă, credea că este rea și nemiloasă cu el, dar la momentul actual este de părere că a făcut fix ceea ce trebuia și îi este recunoscător pentru lucrul acesta.

Bote a fost mereu sfătuit de mama lui să fie atent la oamenii din jur, să fie atent la viață și corect. A spus, de asemenea, despre femeie că este educată și citită, dar că trăiește după niște reguli de viață pe care și el le-a asimilat. Se pare că mama acestuia nu s-a băgat niciodată în relațiile sale, dar i-a transmis că ar fi trebuit să o ia de soție pe Tania Budi, pentru că ar fi ieșit cel mai frumos copil.

„Bineînțeles că cea mai severă a fost mama, ea s-a ocupat de educația mea, una spartană. Dar cu toate că atunci o consideram rea, și nemiloasă cu mine, acum nu am decât să îi mulțumesc pentru această educație.

Tata nu s-a băgat niciodată, m-a înțeles, a înțeles băiatul din mine și m-a susținut! Mama îmi spune tot timpul să fiu atent cu oamenii, să fiu atent la viață, să fiu corect în viață. Mama este un rac convins, o femeie foarte educată, foarte severă, foarte citită, care trăiește după niște reguli foarte stricte și atunci încearcă să îmi impună și mie aceste reguli de viață, pe care le asimilez, bineînțeles. Îmi spunea să nu fur, să nu fiu ipocrit – și e foarte greu să nu avem o undă de ipocrizie, în această lume. Mă învață totuși acele reguli de modă veche și tot timpul îi spun că nu se mai pot aplica în totalitate pentru că lumea s-a updatat.

Niciodată nu s-a băgat în relațiile mele cu femeile, puțin, la început, nu i-a plăcut de Dana, prima mea mare iubire pentru că era căsătorită dar după 7 ani s-a obișnuit cu ideea. I-a plăcut foarte tare de Tania Budi și tot timpul mi-a zis că ar fi trebuit să mă căsătoresc pentru că ar fi ieșit cel mai frumos copil!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru ciao.ro.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Mai mult de atât, creatorul de modă a povestit și cum se simțea femeia care i-a dat viață, în momentul în care regretata Zina Dumitrescu afirma că este mama sa. El a avut parte de o susținere foarte mare din partea femeiii alături de care a reușit să își înceapă o carieră în modă. Zina îl îndrăgea pe designer, deoarece la vremea aceea era un manechin deosebit, un băiat deosebit cu bun simț, dar și cu o educație aparte.

Cătălin Botezatu a încercat să o facă mândră de el, prin intermediul rezultatelor pe care le obținea și era liniștit în ceea ce o privea pe mama lui naturală, care nu s-a supărat niciodată din cauza faptului că Zina Dumitrescu în considera băiatul ei.

„Nu s-a simțit niciodată vinovată când Zina declara că este mama mea, pentru că știa ce fel de mamă este Zina pentru mine! Zina m-a iubit ca pe un copil al ei pentru că eram un băiat deosebit, un manechin deosebit, cu bun-simț, cu educație aparte. Dacă ea și-a însușit aceste termen de «băiatul meu», «fiul meu», a fost onorant pentru mine, pentru că eu am încercat să o fac mândră tot timpul de mine, nu am dezamăgit-o niciodată. Mama bineînțeles că nu a avut niciodată nimic împotrivă, pentru că toată lumea știa cine este mama mea naturală”, a mai spus Cătălin Botezatu, pentru sursa citată.

Citeste si:
Anca Serea, declarații despre felul în care a ales să își educe...
Anca Serea, declarații despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.