Cătălin Botezatu a oferit recent un interviu foarte, foarte interesant, în cadrul căreia a oferit informații despre viața sa amoroasă și le-a spus tuturor dacă este sau nu într-o relație la momentul actual. Mai mult de atât, a spus clar cum arată femeia ideală pentru el, punând accent pe calitățile pe care aceasta ar trebui să le aibă.

Cătălin Botezatu, mărturisiri despre femeile din viața sa

Multe doamne și domnișoare ar da orice să fie partenerele de viață ale lui Cătălin Botezatu, dar creatorul de modă nu are ochi pentru oricine și, mai mult de atât, are anumite pretenții de la femeile din viața sa, pretenții pe care le-a avut întotdeauna. Recent, acesta a oferit un interviu cât se poate de sincer în care a dat detalii picante din viața privată.

El a încercat să explice faptul că dacă nu s-a afișat cu o persoană publică, nu înseamnă că nu este într-o relație. Fiind Săgetător spune despre zodia lui că este mereu împlicată într-o relație, dă totul și vrea totul, dar și iubește cu pasiune.

„Faptul că nu m-am afișat cu o persoană publică, cu o femeie, asta nu înseamnă că nu sunt implicat într-o relație. Un Săgetător este implicat tot timpul într-o relație, iubește cu pasiune, dă totul și vrea totul, din fericire sau din nefericire, depinde cum vrei să o iei.

Din păcate, nu întotdeauna găsește persoana pe care o caută și atunci într-adevăr intervin dezamăgiri pentru că în momentul în care mă îndrăgostesc mă deschid ca o carte. Spun totul de la început, spun «Te iubesc», dacă consider că o iubesc pe acea persoană, dar nu întotdeauna lucrurile stau cum vreau eu. Acum, pe plan sentimental, sunt «free like a bird» (n.r.: liber ca pasărea cerului) și nimic altceva!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru ciao.ro.

Creatorul de modă nu vorbește prea des despre aceste lucruri, dar și când o face are grijă să dea toate detalii necesare. Ei bine, a recunoscut că la momentul actual nu există nicio femeie în viața sa, dar a spus clar cum ar trebui să fie cea perfectă pentru el.

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

Cătălin Botezatu vrea alături de el o femeie care să semene cu el din punct de vedere al caracterului, o femeie căreia să îi placă să călătorească și care să fie mereu dornică de aventură. De asemenea, vrea să fie ușor fițoasă în sensul bun al cuvântului, pentru că nu ar avea cum să se regăsească într-o femeie simplă.

”Pentru mine îmi doresc acum, pe plan sentimental, o femeie care să fie… să semene puțin, din punctul de vedere al caracterului, cu mine, o femeie căreia să-i placă aventura, căreia să-i placă să călătorească foarte mult. O femeie căreia îi place să se bucure de orice lucru, o femeie care trebuie într-adevăr să fie și ușor cosmopolită, ușor fițoasă, în sensul bun al cuvântului, pentru că nu aș putea să mă regăsesc lângă o femeie simplă”, a mai zis creatorul de modă, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Top 3 zodii care preferă relațiile deschise
Top 3 zodii care preferă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.