Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț, iar în ultima vreme scandalurile dintre aceștia se țin lanț. Fiica impresarei, Rebecca, nu a mai suportat să o vadă pe mama ei în asemenea ipostaze și l-a pus la zid pe fostul ei partener de viață.

Rebecca a luat atitudine

Fiica Anamariei Prodan a oferit un interviu pentru presa din Polonia, în care a trasmis că este foarte dezamăgită de faptul că Reghecampf a alunecat într-o lume care o îi întristează pe toți, mai ales că pentru fiecare dintre ei el era soarele familiei. Despre mama sa crede că a fost mereu numărul unu, creierul familiei și i-a ajutat pe fiecare dintre copiii ei să ia deciziile corecte în viață.

Rebecca a mai mărturisit că ei se roagă pentru ca fostul soț al mamei sale să nu se piardă de tot pe drum și să înțeleagă, într-o zi, că familia este cea mai importantă din lume și că așa ar trebui să fie și în cazul său. Tânăra va continua să ducă munca familiei mai departe alături de frații ei, chiar dacă situația în care aceștia se află acum este una delicată.

Retail jobs

Deși este conștientă că mama ei suferă de pe urma a tot ceea ce se petrece, Rebecca vrea ca Reghe să aibă parte de tot ceea ce este mai bun în viață și să își dea seama cât de mult a greșit, când a ales să se despartă de femeia care l-a ajutat să devină cine este astăzi.

„Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ceea ce ne-am obișnuit. Din ceea ce a construit, ceea ce s-a străduit să facă familia mândră de poziția sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează pentru că a fost soarele acestei familii. Mama a fost și rămâne numărul unu. El este creierul acestei familii. În viață, dacă iei decizii stupide, poți suferi. Ne rugăm pentru el să nu se destrame complet.

Sperăm că într-o zi va înțelege că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun. Când lumea arată cu degetul spre tine din cauza iubitului tău, este greu să ții pasul cu cerințele vieții și ale muncii. Păcat ce a făcut. Vom continua mândri de tot ce am construit împreună cu frații mei. Vom continua munca familiei mele. O femeie găsită pe parcurs este temporară și duce la distrugerea unei persoane care nu știe cum să păstreze calea cea bună în viață. Ne rugăm să-și revină și să salveze cel puțin jumătate din ceea ce i-a dat mama. Când vom juca unul împotriva celuilalt? Lasă cel mai bun să câștige. Sper să aibă un loc de muncă până atunci. Îi doresc mult noroc și toate cele bune.”, a declarat Rebecca pentruTransfery.info, potrivit celor de la realitateasportiva.

Citeste si:
Fiica Marisei Paloma a împlinit un an. Vedeta a transmis un mesaj...
Fiica Marisei Paloma a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.