Oana și Viorel Lis nu au avut un sfârșit de an prea bun, mai ales că fostul edil al Capitalei s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, motiv pentru care a și fost internat în spital. În urma infectatării sale cu COVID-19, foarte puține persoane au crezut că va scăpa cu viață.

Oana Lis, despre sărbătorile de iarnă

După ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, Viorel Lis a refuzat internarea în spital, dar a acceptat după ce a aflat că asta i-ar putea salva viața. Așa s-a și întâmplat, iar sărbătorile de iarnă i-au prins pe cei doi soți împreună. Din câte a povestit chiar blondina, au avut parte de un Crăciun romantic, iar în noaptea de Revelion s-au distrat pe cinste, iar vedeta și-a pus o dorință.

Având în vedere că are deja o vârstă, Oana Lis a mărturisit că nu mai are așteptări de la oamenii din jurul său, ci doar de la ea. Vrea să își facă o carieră importantă, pentru a ajuta cât mai multă lume.

,,A fost mai romantic de Crăciun, iar de revelion am fost la un Cazino împreună, a fost o distracție, nu facem asta zilnic. În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, mi-am notat pe telefon o dorință. Acum am o vârstă, nu mai sunt mică și credulă, nu mai am așteptări de la ceilalți. Am așteptări de la mine și ma gândesc cum să fac să am o carieră mai importantă, să ajut cât mai multă lume”, a declarant Oana Lis pentru Antena Stars.

Din punctul ei de vedere, vremurile pe care le trăim acum sunt foarte rele, mai ales că toate s-au scumpit și un om care se pensionează nu are cum să trăiască doar din ceea ce îi oferă statul, făcând desigur referire la partenerul ei de viață. Mai mult de atât, le-a dat un sfat celor care ajung la bătrânețe și anume să își pună bani deoparte, pentru că nu se știe ce îi așteaptă.

,,Din fericire, nu m-am născut în puf și știu cum e sa trăiești și cu mai puțin și cu mai mult. Din păcate, trăim vremuri foarte grele și toate s-au scumpit, iar un om când ajunge în vârstă nu se poate baza doar pe banii din pensie și pe ce îți dă statul. Acum cu boala asta trebuie să iei foarte multe suplimente, care nu sunt compensate. Le dau un sfat tuturor care ajung la bătrânețe, să își pună bani deoparte. Viorel este bine, dar nu mai vrea să apară la TV", a mai spus vedeta.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.