Viorel Lis și soția sa, Oana, au fost confirmați pozitiv cu COVID-19, în urmă cu doar câteva săptămâni. Iniția, fostul edil al Capitalei a refuzat internarea în spital, dar a cedat la insistențelei Marei Bănică, prietena lor de familie care a crezut că aceasta este cea mai bună variantă și singura care l-ar putea salva de la moarte. Și a avut dreptate. 

Viorel Lis, recunoscător pentru faptul că trăiește

Astfel, Viorel Lis și Oana au fost internați în Institul Matei Balș din Capitală, unde au trecut prin clipe grele, dar unde au primit și cele mai bune îngrijiri din partea cadrelor medicale. Fostul primar al Bucureștiului este foarte, foarte fericit pentru simplul fapt că a reușit să treacă și peste acest mare hop din viața sa. A învățat, de pe urme acestei experiențe neplăcute să se bucure mult mai mult de fiecare zi pe care o trăiește.

„Viorel este într-o stare de fericire maximă pentru că trăiește. Nu credea că o să facă față, era vaccinat. Îmi este recunoscător. Mi-a și zis că dacă mai las dezordine prin casă nici nu mai îndrăznește să-mi zică ceva, având în vedere câtă grijă am de el. Se bucură de fiecare clipă, de fiecare zi”, a declarat Oana Lis, la Showbiz Report.

Recent, Oana Lis a dat noi detalii despre starea lui de sănătate spunând că soțul ei este foarte fericit, pentru că nu credea că va face față, dar cu toate acestea a scăpat. Se bucură de fiecare clipă de fiecare zi și consideră că este un dar de la Dumnezeu faptul că se mai poate bucura de câteva zile în plus alături de partenera sa de viață. Recuperarea este una grea, încă mai tușește, dar blondina este lângă el și are grijă să urmeze tratamentul și speră că totul va fi bine, deși s-a pregătit psihic pentru ceea ce va urma.

„E un dar de la Dumnezeu fiecare zi la vârsta lui și la comorbiditățile lui. El fizic se recuperează mai greu, mai tușește. Acum o să merg să cumpăr niște suplimente speciale pentru plămâni. Eu m-am pregătit mental pentru boala asta. E ciudat când îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit.”, a mai zis vedeta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.