Mira a fost luată la rost de o parte dintre urmăritorii ei de pe Instagram, din cauza faptului că nu recunoaște de unde vine. Aceștia i-au trimis tot felul de mesaje prin intermediul cărora, cu alte cuvinte, au acuzat-o că îi este rușine cu originile sale. Artista le-a dat imediat replica răutăcioșilor.

Unde s-a născut, de fapt, Mira!

Acest final de an a prins-o pe Mira pe scenă, acasă. Imediat după ce a aflat că va concerta în orașul natal în noaptea dintre ani le-a dat vestea cea mare fanilor ei de pe rețelele sociale, în speranța că mulți dintre ei vor merge să o vadă și să o asculte live. Așa a și fost. Frumoasa cântăreață a avut un concert cu mii de oameni, dar nu toți au plecat de la eveniment cu zâmbetul pe buze.

Unii nu s-au supărat din cauza concertului, ci din cauza faptului că Mira nu recunoaște că provine din Rovinari, de parcă i-a fi rușine de lucrul acesta. Pentru a lămuri întreaga situație și pentru a le închide gurile răutăcioșilor, cântăreața a venit cu o serie de explicații pe contul ei de Instagram. Ea a ținut să precizeze că orașul Târgu Jiu este casa ei, deoarece s-a născut și acolo a studiat, în Rovinari stând doar până în clasa a VIII-a. Atât Rovinari, cât și Târgu Jiu reprezintă „acasă” pentru ea.

Retail jobs

Cea mai mare bucurie a Mirei este faptul că a petrecut Sărbătorile de iarnă alături de familie, de care este tare apropiată. Încearcă să își viziteze părinții tot mai des, mai ales acum când nu mai are un program atât de încărcat precum în trecut.


„Mi-au scris mai mulții că de ce nu zic că sunt din Rovinari, că de fapt acasă e în Rovinari. Ce voiam să zic este că eu m-am născut în Târgu Jiu, am studiat în Târgu Jiu liceul și la Palatul Copiilor ... și pot să zic că, casa mea e și Târgu Jiu ți Rovinari. Până în clasa VIII-a am fost în Rovinari. Practic e și și, așa că să nu vă supărați pe mine, că și Târgu Jiu e acasă, și Rovinari e acasă!”, a zis Mira pe Instagram.

Citeste si:
Antonia, criticată de multe femei de-a lungul carierei sale: „Pe la...
Antonia, criticată de multe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.