Roxana Ciuhulescu a acceptat să participe la emisiunea „Survivor România”, care se va difuza de pe data de 16 ianuarie, doar la Pro TV. Faimoșii și Războinicii se pregătesc așa cum se cuvine de plecarea lor în Republica Dominicană și sunt gata pentru a face față tuturor pregătirilor, dar și pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.
 

Roxana Ciuhulescu, pregătită pentru Survivor România

Roxana Ciuhulescu face parte din echipa Faimoșilor a emisiunii de la Pro TV, iar recent a oferit un interviu în care a vorbit despre concursul pentru care se consideră pregătită atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Cel mai mare greu când care o încearcă, înainte de plecare, este legat de familia sa. Vedeta este conștientă că îi va fi extrem de dificil să simtă dorul celor de acasă.

Atât de mult își iubește copiii, încât ar fi refuzat să participe la acest concurs, dacă nu ar fi știut că îi lasă pe mâini bune. Sunt cei mai importanți pentru ea și nici măcar sumele mari de bani nu ar fi putut să o convingă să îi lase în grija oricui.

„Grija copiilor a fost cel mai des pusă în discuție și a atârnat greu în luarea deciziei. Pentru că, dacă nu aveam cu cine să las copiii, adică nu aveam siguranța că puii mei sunt îngrijiți bine și nu vor duce lipsă de nimic, decizia ar fi fost alta. Copiii vor rămâne cu Silviu, care va fi și mama și tată, în perioada aceasta, dar și cu cele două bunicuțe: una naturală, respectiv mama mea, iar cealaltă, ca să zic așa, adoptată. Este o doamnă care stă în permanență cu noi și va avea grijă de copii și de casă. Din acest punct de vedere am acest confort mental, că îmi știu copiii în siguranță și că tatăl lor va suplini lipsa mea. Eu voi merge în Dominicană să lupt pentru ei.”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Cel mai de convins a fost soțul său. Acesta părea că nu este deloc de acord cu ideea ca soția lui să plece în Republica Dominicană, făcându-și cel mai mult grijă pentru sănătatea ei. Cei mici au înțeles că mama lor va fi plecată un timp și că o vor putea vedea la TV.

„Silviu a fost foarte greu de convins, ba chiar a bătut în retragere. Am simțit din primul moment că nu i-a plăcut deloc ideea, îi era frică, și probabil se teme în continuare pentru sănătatea mea. Ana a fost cea mai entuziasmată, abia așteaptă să mă vadă pe TV, iar lui Cezar (n.r.: fiul de 3 ani și jumătate) îi explic că voi pleca o perioadă și că o să mă vadă la televizor. Decizia a fost luată și merg înainte.”, a mai spus vedeta, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.