Florin Salam a făcut un live pe Tikok, unde i-a adresat cuvinte dure lui Ștefan Bănică Jr., în speranța că într-o zi va vedea filmarea respectivă. De ce l-a enervat atât de tare cântărețul și ce i-a tranmis „Regele manelelor”!

Florin Salam a răbufnit, pe TikTok

În cadrul emisiunii X Factor, Ștefan Bănică Jr. a făcut câteva afirmații despre îndrăgitul manelist care l-au deranjat la culme, dar despre care a preferat să nu vorbească până acum din respect pentru jurat. Printre concurenții acestui concurs s-a aflat și nepotul lui Florin Salam care urma să cânte alături de unchiul lui, care nu și-a mai făcut apariția la filmări.

Lui Ștefan Bănică Jr. nu i-a venit să creadă că artistul a fost capabil să își lase ruda baltă și nu s-a putut abține să nu facă o serie de comentarii pe marginea acestui subiect. El a afirmat că nu era corect ceea ce i se întâmpla concurentului și că este pentru prima dată în istoria emisiunii, când cineva pățește una ca asta.

La câteva luni de la nefericita întâmplare, Florin Salam a decis să îi dea replica juratului de la X Factor în stilul lui caracteristic. Rămâne de văzut dacă rivalul lui va reacționa la spusele sale, dar cert este că manelistul nu a fost deloc blând în declarații.

”Poate o să auzi și tu asta într-o lună, un an sau cinci. Nu aveai voie să vorbești tu de mine… Tu cânți două pe an, de Crăciun și de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru asta. Ce e drept, ai jucat în Liceenii, mamă ce fel ai jucat acolo, rolul ală, m-ai mâncat, de la sol major. Îmi cer scuze de la Loredana. Nu avea voie ală să vorbească de mine… Îl respect așa, melodia aia cu chiuveta, m-a făcut să plâng. Dar să nu mai vorbească de mine! Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebui să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele. Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vis a vis nu de ce vorbeam eu acum ci vis a vis de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul”, a spus Florin Salam, pe Tik Tok.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, față în față cu George Tănase. Ce părere are...
Bianca Drăgușanu, față în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.