Mira a trecut prin momente de coșmar chiar în propria sa locuință. Vedeta și-a îngrijorat serios fanii de pe TikTok, după ce le-a spus acestora că ar fi putut să moară intoxicată. Nu i-a ținut pe jar și le-a povestit și cum a ajuns în acea situație.

Mira ar fi putut să moară intoxicată

Mira este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar unul dintre cele mai mari visuri pe care le-a avut a fost să aibă propria sa locuință. S-a mutat la casa ei, în urmă cu doar câteva luni, iar de când acest lucru s-a întâmplat, frumoasa artistă are parte numai de probleme. Înainte de anul Nou Nou cu doar câteva zile, a avut parte de o experiență neplăcută de pe urma căreia ar fi putut să își piardă viața.

Încă de la primele ore ale zilei, Mira a fost trezită de niște zgomote ciudate pe care, inițial, nu le-a luat în seamă. Mai apoi, a decis să meargă la parter și ce a văzut a lăsat-o cu gura căscată. A lăsat o lumânare aprinsă, iar ornamentul respectiv a luat foc, fumul răspândinsu-se în întreaga locuință.

Casa ei era, așadar, plină de funingine atât la parter, cât și la mansardă, dar cel mai important este că a reușit să scape cu viață. Mai mult de atât, și-a sfătuit fanii să fie foarte atenți în astfel de cazuri, pentru a nu păți același lucru precum ea.

„Dacă vă povestesc ce am mai pățit și aseară o să-mi spuneți clar că trebuie să mă mut că nu am ce să fac cu casa asta. La ora 6 dimineața mă trezesc cu fum în cameră. Eu care auzisem între timp niște sunete, dar am crezut că sunt paranoică. Decid să cobor pentru că era clar că se întâmplă ceva grav, puteam să mor intoxicată. Am dat drumul la geamuri, am aerisit, dar era fum de îl tăiai cu cuțitul. Funinginea a ajuns până la mansardă. Toată treaba este că am avut un ornament de Crăciun cu o lumânare și ornamentul acela avea brad, care între timp s-a ofilit.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

Am aprins lumânarea aseară și probabil că flacăra era foarte mică și am omis-o. M-am pus la somn și la 6 dimineața m-am trezit cu fum în cameră și când am ajuns era arsă complet. Au rămas niște urme de arsură pe masă, dar putea fi ceva foarte grav. Am funingine peste tot. Aveți mare grijă la lumânări!”, a povestit Mira, pe TikTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2021 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.