La final de an, Anca Serea obișnuiește să își facă o listă de rezoluții pentru anul care urmează și la fel a procedat și de data aceasta. Soția lui Adrian Sînă a notat, pe contul ei de Instagram, câteva lucruri pe care ar vrea să le respecte, care nu sunt deloc complicate și care îi vor prinde de minune.

Ce și-a propus Anca Serea

Anul se apropie cu pași repezi de final, iar frumoasa vedetă a tras linie, s-a uitat în spate și privește încrezătoare către viitor, sperând că va putea să schimbe anumite lucruri pe care nu le-a putut duce la bun sfârșit. Astfel, Anca Serea vrea să vadă ce a mers mai puțin bine, să analizeze ce ar putea face pentru a avea un an mai bogat din toate punctele de vedere și să se bucure de multe realizări atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Fiind de regulă activă pe rețelele sociale, ea a preferat să împărtășească lista ei cu rezoluții pentru anul 2022 și cu fanii ei. Ea și-a propus să facă în fiecare zi câte un compliment, pentru că știe cât de mult contează o vorbă bună indiferent de zi sau de situație, vrea să stea mai mult timp liniștită, fără să acorde atenție muncii.

Mai mult de atât, și-a propus să viziteze cel puțin un loc în care nu a mai reușit să ajungă până la această vârstă, dar și să închidă telefonul pe parcursul nopții pentru a nu fi deranjată, timp de o săptămână.


„La final de an cred că obișnuim cu toții să facem liste cu realizări și cu obiective viitoare, să verificăm lucrurile care au mers bine sau care au mers mai puțin bine, să analizăm cum am putea gândi sau simți diferit ca să avem un an mai plin, cu bucurii și realizări. Îmi plac foarte mult rezoluțiile de la final de an și încerc să stabilesc câteva pe care să le respect, nu prea complicate, tocmai pentru a nu exista posibilitatea să mă abat de la ele sau să renunț pe parcurs.

Citeste si:
Ce decizie au luat producătorii serialului „The Crown” după moartea...
Ce decizie au luat...

Pentru anul 2022 am găsit câteva rezoluții care mi se potrivesc perfect:


  • Să fac zilnic câte un compliment tocmai pentru că o vorbă bună poate schimba dispoziția unei persoane

  • Stai o zi întreagă fără să îți verifici e-mail-ul. Nu va muri nimeni și oricum majoritatea lucrurilor pot aștepta până mâine

  • Mergi într-un loc în care nu ai mai fost. Dacă ieși din zona de confort te vei mobiliza să înveți lucruri noi

  • Închide-ți telefonul noaptea pentru o săptămână. Când dormi nu ai nevoie decât de o cât mai bună odihnă. Evident, nu discutăm despre urgențe”, a scris Anca Serea, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.