Valentina Pelinel a suferit o operație destul de complicată, în urmă cu doar câteva luni. Procedurile pentru recuperare nu sunt deloc unele ușoare, iar recent soția lui Cristi Borcea a dat noi detalii despre starea ei de sănătate și despre felul în care partenerul ei de viață și copiii i-au fost alături în aceste momente grele. 

Valentina Pelin, în proces de recuperare

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a avut ligamentele distruse, iar medicii au considerat că operația este cea mai bună soluție în acest caz. Astfel, neavând o altă soluție, vedeta a fost nevoită să facă o intervenție chirurgicală, de pe urma căreia a avut nevoie de un proces îndelungat de recuperare care i-a dat mari bătăi de cap.

Frumoasa vedetă a avut un accident la ski, acum mai bine de opt ani, acesta fiind și motivul pentru care și-a distrus ligamentele și a fost nevoită să suporte consecințele. După ce s-a operat, partenera lui Cristi Borcea nu s-a putut deplasa decât cu ajutorul cârjelor, dar a avut parte de ajutor din partea celor dragi, ceea ce a ajutat-o enorm. Cei mici au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a-i aduce zâmbetul pe buze și este recunoscătoare pentru lucrul acesta.

”Milan este un sprijin pentru mine mereu și prin felul sau dulce de a fi îmi înseninează fiecare zi. Iar fetele, prin energia și farmecul personalităților lor diferite, îmi umplu sufletul de fericire. Lângă ei și Cristi sunt împlinită și fericită. Fetițele șchiopătau în spatele meu, iar Milan se amuza cu câte o cârja, în încercarea de a-mi arăta susținerea lor necondiționată”, a declarat vedeta, pentru ciao.ro.

Zilele acelea, deși au fost unele grele din toate punctele de vedere, au fost și cele care au reușit să îi unească mai mult ca familie. Fără ei, Valentina Pelinel nu s-ar fi descurcat la fel de bine.

”Au fost momente care ne-au apropiat și mai mult că familie. Sufrageria mea s-a transformat în sală de antrenament, unde fiecare are programul lui sportiv, dar ne distrăm împreună, iar timpul trece foarte repede. Cristi a fost alături de mine tot timpul, prin încurajările lui constante, mai ales în prima luna, când a fost cea mai dificilă etapă”, a mai zis ea, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.