Victor Socaciu s-a stins din viață pe data de 27 decembrie, sub privirile soției sale, Brândușa Simion, care nu își poate reveni din șocul pe care l-a trăit. Femeia a transmis un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook, imediat după decesul soțului său.

Rămas bun, Victor Socaciu!

Victor Socaciu a fost autor de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, parlamentar și diplomat. Acesta avea mai multe probleme de sănătate care i-au adus sfârșitul la doar 68 de ani, iar în trecut a suferit și un transplant de rinichi. Mai mult de atât, regretatul artist s-a infectat și cu COVID-19.

Cei care l-au cunoscut sunt distruși de durere, iar soția sa abia și-a găsit cuvintele pentru a-și exprima regretul în ceea ce privește moartea iubirii vieții sale. Brândușa Simion i-a fost alături bărbatului în fiecare moment greu pe care l-a parcurs și l-a ținut de mână până în clipa în care acesta și-a dat ultima suflare. La doar câteva ore de la moartea lui Victor Socaciu, ea a transmis câteva cuvinte dureroase pe rețelele sociale, unde zeci de oameni au încercat să îi fie alături așa cum au știut ei mai bine.

„N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine / Să-ți cauți loc, iubire, de-a pururi printre stele / Iar dacă iarna asta vreo știre îți mai vine / Sunt eu care te caut, Iubirea vieții mele. Brândușa”, a scris femeia, pe Facebook.

Fiica lui a ținut să transmită și ea câteva rânduri pe Facebook despre pierderea părintelui său. La fel ca și Brândușa Simion și ei i-a fost extrem de greu să își exprime sentimentele într-un moment precum acesta.

O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”, este mesajul transmis de fiica regretatului artist.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.