Ana Baniciu a acceptat invitația lui Radu Țibulcă de a purta o discuție în cadrul podcast-ului pe care tânărul îl moderează pe canalul lui de YouTube și care are un succes remarcabil. Vedeta și-a deschis inima în fața tânărului și a vorbit despre relația pe care o are cu actualul ei partener de viață, despre felul în care s-au cunoscut, despre experiența Asia Express, dar și despre propunerea de a poza în PlayBoy, pe care a primit-o la începutul carierei sale.

Ana Baniciu a refuzat propunerea

Ana Baniciu este una dintre cele mai atrăgătoare vedete de la noi din țară, fără niciun fel de îndoială. Cântăreața reușește să se mențină în formă, are un trup de invidiat pe care a știut mereu cum să și-l pună în valoare și care, de-a lungul anilor a reușit să atragă atenția multor bărbați, inclusiv pe cea a oamenilor care se ocupau de revista Playboy.

Mulți o catalogau pe Ana ca fiind doar fiica lui Mircea Baniciu, fără să o lase să demonstreze ceea ce putea ea, de fapt. Mai mult de atât, felul în care arată a fost mereu în centrul atenției, motiv pentru care reușea să aibă și o mulțime de urmăritori și aprecieri pe rețelele sociale. De-a lungul carierei sale, blondina a încercat să nu fie vlulgară și să nu transmită un mesaj greșit prin intermediul fotografiilor de pe social media, dar se pare că nu a reușit de fiecare dată.

„Eu am decis să am urmăritori organici. La mine, numărul crește, scade. Am încercat să pun din ce în ce mai rar poze cu fundul. N-am mai pus demult. În ultima vreme, m-a frustrat chestia asta. Cred că este și o greșeală de-ale mele din trecut, în contextul în care i-am făcut să vadă doar asta la mine. Fără să vreau. Sunt conștientă că Dumnezeu mi-a dat un corp ok, unitar. Am avut o perioadă în care am vândut doar chestia asta, sexiness-ul. Cred că era o perioadă în care eu mă simțeam mai sexy. Sper, consider că nu am avut nicio perioadă în care am fost vulgară. Mi-am propus să nu fiu vulgară.” a povestit Ana Baniciu, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Pe vremea când făcea parte din Lala Band, a primit propunerea de a poza goală, iar ea a refuzat categoric. Nu și-ar fi putut permite să facă una ca asta, având în vedere numele pe care îl poartă și nu ar fi acceptat nici în cazul în care tatăl ei nu ar fi fost Mircea Baniciu. Nu și-a dorit niciodată lucrul acesta, fiind de părere că este vorba despre niște lucruri intime pe care nu trebuie să le știe toată lumea.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

„În perioada LaLa Band, am primit telefoane și m-au rugat să îi contactez dacă vreau să pozez goală. Și le-am zis: Băi, fraților, niciodată în viața asta! Poate dacă aveam alt nume, dar nici așa. Nu aș putea să fac asta, mi se pare că nu ma rămâne niciun nimic. Nu mi-am dorit eu asta. Cred că, totuși, aș fi vrut să rămână o parte neștiută de către oameni. Sunt chestiile mele intime, corpul meu, niciodată nu m-am arătat așa.”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.