Zanni are un trecut dureros despre care, în unele momente din viața sa, îi este extrem de greu să discute. Una dintre perioadele care îi aduce aminte de copilăria nefericită de care a avut parte este cea a Sărbătorilor de iarnă; sărbători pe care le petrecea de unul singur.

Zanni, singur de sărbători

Tânărul a reușit să atragă toată atenția asupra sa odată cu participarea lui la emisiunea Survivor România, pe care a și câștigat-o. În cadrul acesteia, a reușit să impresioneze pe toată lumea cu povestea lui de viață, din cauza căreia cei din fața televizoarelor au vărsat lacrimi amare. Zanni a crescut la orfelinat, după ce părinții l-au abandonat, iar lucrurile pe care le-a trăit acolo l-au marcat prodund, dar l-au și învățat foarte multe lucruri.

Marele câștigător Survivor nu a vrut să fie precum ceilalți copii, ci a vrut să realizece ceva, să muncească și să-și ia o casă și chiar a reușit lucrul acesta, dând dovadă că este și foarte ambițios. Sărbătorile de iarnă nu sunt un prilej de bucurie pentru el, deoarece își amintește de faptul că, acum ceva vreme, petrecea Revelionul și Crăciunul singur. Având în vedere prin câte a trecut, anul acesta și anii viitori vrea să îi petreacă fie alături de fanii lui, fie alături de prieteni.

”Nu obișnuiesc să-l sărbătoresc (n.r. Crăciunul), pentru că nu am avut cu cine și mereu am fost de Crăciun și Revelion singur. Eu aș vrea să avem (n.r. spectacole de Revelion), dar este situația asta cu pandemia”, a declarat Zanni, potrivit wowbiz.ro.

De Crăciun, Zannidache a ales să le facă ziua mai bună unor copii dintr-un centru de plasament, semn că nu a uitat de unde a plecat. El a ținut să precizeze, în timpul vizitei sale, că nu este un model de urmat, ci un om care a visat, a muncit pentru visul lui și a reușit să și-l îndeplinească.

”De acest Crăciun, am ales sa mă duc la un centru de copii, să fac niște cadouri. Eu nu cred că sunt un model, cred doar că sunt o excepție. Cum am zis, eu am combinat viața. Nu recomand niciunui copil să facă ceea ce am făcut, eu am fost o excepție și mi-a mers așa cum am simțit eu. Important e să te ții de cuvânt, să muncești mai mult decât să te distrezi. E foarte multă muncă, dar nu sunt genul să vorbesc despre cât muncesc eu. Oamenii văd momentele în care zâmbești și lor li se pare tare”, a mai povestit Zanni.

Citeste si:
Aluziva, plângere penală împotriva lui Zanni. De ce l-a acuzat și...
Aluziva, plângere penală...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.