Ilinca Vandici a avut mari emoții, în momentul înregistrării ediției „Bravo, ai stil!”, care se va difuza, în această seara, la Kanal D. Prezentatoarea îl avea alături pentru prima dată pe fiul său în platou și abia și-a găsit cuvintele să spună ceea ce a simțit în acele momente. 

Ilinca Vandici, emoționată până la lacrimi

Emisiunea Bravo, ai stil va avea în seara aceasta o ediție cu totul și cu totul specială de Crăciun. Se pare că surprizele se vor ține lanț pentru cei de acasă, iar una dintre acestea a fost dezvăluită de către Ilincs Vandici tuturor persoanelor care o urmăresc în mediul online. Ea a avut marea bucurie de a-l duce în platoul pe fiul ei, Zian.

Vedeta nu și-a putut stăpâni sub nicio formă emoțiile și a spus că, din punctul ei de vedere, este cea mai frumoasă ediție a emisiunii de la Kanal D pe care a avut onoarea să o prezinte până acum. Este extrem de fericită că a avut ocazia de a trăi această experiență alături de cel mic, de toți colegii ei, dar și de concurente.

Ilinca Vandici și-a îndemnat fanii să stea cu ochii la TV, de la orele 20:30, pentru că nu pot rata momentele din această seară. În teaser-ul postat pe canalul de YouTube al emisiunii pare că Ruxi și Viviana Sposub lasă neînțelegerile deoparte și decid să fie mai bune în această zi speacială. Se anunță o seară pe cinste!


„In așteptarea lui Moș Crăciun! 🎄🎅🏻 Avem surprize magice pentru voi in aceasta seara de la 22:30 @bravoaistil @kanaldromania ❤️ Am avut emoții cum nici nu va puteți imagina, pentru ca alături de mine in platou a fost minunea vieții mele, Zian! Sincer, cred ca este cea mai frumoasa ediție @bravoaistil de pana acum si sunt extrem de fericita ca am trăit aceasta experiența alături de colegii mei, alături de fete si bineînțeles alături de voi!!! 😬🎅🏻❤️ Va aștept sa petrecem seara aceasta magică împreuna intr-o atmosfera de poveste! ❤️🙏🏻🙏🏻 Crăciun binecuvântat sa aveți, dragii mei!”, a scris Ilinca Vandici, pe Instagram.

Citeste si:
Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului...
Ilinca Vandici, confesiuni...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.