Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că foștii concurenți de la Survivor România, Cătălin Moroșanu și Jador, au legat o frumoasă relație de prietenie în timpul show-ului de supraviețuire. Mulți dintre admiratorii lor s-au întrebat dacă aceștia se înțeleg la fel de bine și acum, la câteva luni distanță, iar ei nu i-au ținut prea mult pe jar și le-au mărturisit adevărul.

Prieteni și după competiție

Competiția Survivor România a fost una care i-a solicitat pe concurenți atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Situațiile grele fie i-au făcut pe aceștia să se certe serios, fie i-au apropiat destul de tare, cum a fost și cazul lui Jador și al lui Cătălin Moroșanu, care nu au fost buni prieteni doar în concurs, ci au continuat să se înțeleagă destul de bine și după ce au ajuns în țară.

Aceștia au început să colaboreze și pe plan profesional, au lansat chiar și o piesă împreună. În plus, la un moment dat, Moro i-a zis manelistului că îi va cununa pe el și pe Georgiana Elisei și chiar dacă îndrăgostiții au decis să o ia pe drumuri separate, sportivul i se adresează lui Jador tot cu apelativul „finul”. Tot el a fost cel care l-a ajutat pe cunoscutul artist cu achiziționarea casei, motiv pentru care îi este profunf recunoscător.

“La show-ul de supraviețuire unde am participat (n.r. acolo a început prietenia lor). M-a ajutat cu casa, mi-a făcut cunoștință cu oameni, cu lumea bună. Ai ce să iei de la Moro”, a declarat Jador, potrivit wowbiz.ro.

Deși vin din medii diferite, princpiile lor de viață sunt cam aceleași, acesta fiind un lucru extrem de important în prietenia lor. Morașanu este de părere că un om se cunoaște cu adevărat în momentul în care suferă și a apreciat la el faptul că la Survivor România nu și-a pus o mască, la fel cum au făcut cei mai mulți dintre colegii lor.

“În momentul când treci prin suferință, vezi omul cum este cu adevărat atunci. Când ajungi în viața reală, toți își pun iar măștile. Jadorel nu și-a pus nicio mască. E același om pe care îl știu și mi-a plăcut chestia asta. Foarte multe lucruri ne unesc pentru că gândim la fel. Suntem din domenii diferite, dar nu suntem diferiți. Amândoi suntem moldoveni, unul din Bacău, unul din Iași, am crescut la țară, am mers cu coasa, cu prășitul. E vorba de principii, care sunt aceleași. Suntem umani”, a declarat Cătălin Morașanu, potrivit aceleiași surse.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...


“Eu sunt un om destul de circumspect la caractere. Am trecut prin atâtea lucruri la viața mea și când văd un om bun la suflet, e lângă mine. Așa că îl am pe Jadorel al meu, finuțul meu, îl am lângă mine pentru că e un om deosebit, la care țin și sper să facă lucruri mari, pentru că are o carieră extraordinară și cred că începutul ăsta o să îl ducă mai sus. Nu prea îmi spune lucruri frumoase, dar are o energie pozitivă și trăiesc prin el. Mă ajută să îi înțeleg generația. La un moment dat, toți îmbătrânim, dar el îmi spune anumite concepții noi, cum percep copiii lucrurile și pe mine mă ajută să înțeleg această lume”, a adăugat sportivul.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.