Bogdan de la Ploiești are cea mai frumoasă surpriză pentru fanii lui, în prag de sărbători. Cunoscutul artist se pregătește de lansarea unei noi melodii, iar cea care va apărea în videoclipul acesteia este nimeni alta decât câștigătoarea de la „Puterea Dragostei”, Bianca Comănici.
 

Sunt sau nu împreună cele două vedete!?

Atât fanii manelistului, cât și cei ai fostei concurente de la „Puterea Dragostei” sunt extrem de atenți la detalii și au remarcat imediat apropierea dintre cei doi. În ultima vreme, s-au aflșat tot mai des împreună pe rețelele sociale, motiv care le-a dat de gândit și care i-a făcut să se întrebe dacă nu cumva sunt împreună, dar ascund lucrul acesta de ochii lumii.

Înainte de marea lansarea a mult așteptatei piese, Bianca Comănici a dat o serie de detalii despre ceea ce urmează să se întâmple, reușind să îi pună și mai tare pe jar pe cei care o urmăresc și care o apreciază. Vedeta a precizat că ea și Bogdan de la Ploiești sunt iubiți, în videoclipul care urmează a fi lansat.

„Vreau să urmăriți clipul de sâmbătă, pe care l-am filmat cu Bogdan, să vedeți ce cadre frumoase și ce videoclip frumos a ieșit. O să vă placă”, a mărturisit Bianca Comănici, în mediul online.

Melodia se numește „Sărutul tău”, iar fanii se vor putea bucura de ea zilele acestea, deși nu le este clar încă dacă ei sunt împreună sau nu. Ceea ce este foarte clar, însă, este faptul că bruneta nu avea o părere prea bună despre artist, dar odată ce a ajuns să îl cunoască, a realizat că este un băiat cu foarte mult bun simț, amuzant și a rămas impresionată în adevăratul sens al cuvântului.

„Chiar dacă este de jale, voi nu o să plângeți. M-am înțeles foarte bine cu Bogdann. Sincer, aveam o altă părere despre el. Nu era una foarte bună, mi-am făcut o părere în urma Tik Tok-urilor pe care l-am văzut la el și nu numai. Cunoscându-l personal mi-am dat seama că nu este așa. Mi s-a părut un băiat cu foarte mult bun simț, glumeț, hazliu, chiar am rămas impresionată și mi-a creat o părere foarte bună, deși am mai avut două interacțiuni în trecut. Acum am discutat și mi se par eun băiat foarte inteligent, are așa un fel, are stilul ăla hazliu, cu bun gust. Un băiat finuț”, a mai zis ea, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Karmen și Bogdan Căplescu, terapie de cuplu după ce au devenit...
Karmen și Bogdan Căplescu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.