Maurice Munteanu a fost invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează nimeni alta decât Oana Radu, „Detectorul de minciuni”, unde a vorbit printre multe altele și despre orientarea sa sexuală. Mai mult de atât, se pare că juratul de la „Bravo, ai stil!” ar fi pus ochii pe cineva dintre colegii lui de echipă.
 

Maurice Munteanu, mărturisiri sincere despre orientarea sexuală

Juratul de la „Bravo, ai stil!” nu a ascuns niciodată adevărul când a venit vorba despre orientarea sa sexuală, fiind conștient că nu este o alegere pe care el însuși a fost nevoit să o facă în viață și, mai degrabă, așa s-a născut. Nu i-a fost niciodată rușine cu cine este, cu felul în care se comportă sau cu orice altceva care ține de el, iar oamenii l-au apreciat de fiecare dată pentru acest lucru.

Maurice Munteanu a acceptat invitația Oanei Radu de a merge în cadrul emisiunii sale de pe YouTube, iar vedeta nu s-a putut abține să nu îl ia la întrebări pe acesta și în ceea ce privește subiectul despre care mulți bărbați care se află în aceeași situație evită să discute.

„Mi se părea simpatic un coleg. Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel. Nu eu mi-am ales orientarea sexuală și asta este o tâmpenie sinistră”, a declarat Maurice Munteanu, în cadrul emisiunii amintite.

El și-a dat seama că este posibil să îi placă bărbații, în momentul în care a început să îl simpatizeze pe unul dintre colegii săi. În adolescență, a suferit extrem de tare din cauza bullying-ului de care avea partea din cauza faptului că era homosexual. La momentul actual, nu mai are niciun fel de problemă cu persoanele care nu sunt în stare să îl accepte așa cum este, deoarece a învățat să se accepte pe el și acest lucru este, de fapt, cel mai important.

„În copilărie s-a întâmplat. De atunci nu. Erau mai multe zone de bullying. O zonă se întâmpla în imediata mea apropiere. Câțiva copilași nefericiți mai mari decât mine începeau în cor să urle: trece poponarul, trece nu știu cine, habar n-am…”, a spus el într-un interviu pe care i l-a acordat lui Mihai Ghiță.

Citeste si:
Dana Budeanu, ironii la adresa lui Maurice Munteanu. Care a fost...
Dana Budeanu, ironii la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.