Maria Constantin și Robert Stoica se pregătesc pentru unul dintre cele mai frumoase momente pe care le vor trăi vreodată ca și cuplu și anume nunta lor. Deși unii sperau că marele eveniment va avea loc anul viitor, se pare că planurile lor sunt cu totul și cu totul altele, iar îndrăgita cântăreață a vorbit pe larg despre căsătoria cu bărbatul vieții sale. 

Maria Constantin, despre nunta cu iubitul ei

Maria Constantin nu părea genul de femeie care să aibă prea mare noroc la capitolul dragoste, dar vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Stoica, după ce a trecut prin trei căsnicii eșuate. Speră și crede cu tărie că de data aceasta va fi diferit, pentru că partenerul ei este altfel decât toți bărbații pe care i-a cunoscut până acum. Visează să își întemeieze o familie cu el, să facă o nuntă ca în povești și, de ce nu, mai mulți copii.

În urmă cu doar câteva luni, ei și-ar fi dorit să facă nunta, doar că pandemia de coronavirus le-a stricat toate planurile. Din nefericire, marele eveniment nu va avea loc nici în 2022, deoarece fratele acesteia își amână nunta de aproape doi ani, iar ea crede că nu este bine ca frații să se căsătorească în același an, așa că și-a propus să mai aștepte ei o vreme.


Nu au fixat data exactă a marelul eveniment, dar nu este niciun fel de problemă, pentru că vor pune toate detaliile la punct în luna ianuarie și, mai mult ca sigur, vor anunța pe toată lumea.

“Nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business. Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe. Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special.

Citeste si:
Care era, de fapt, planul lui Daniel Balaciu. Dana Roba a povestit...
Care era, de fapt, planul lui...

În principiu, anul 2023 ne va permite acest lux de a anunța pe toată lumea din timp, să nu fie pe repede înainte și, bineînțeles să alegem și o dată potrivită în care să am alături toți colegii de cântec, să am alături toți oamenii pe care mi-i doresc. Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa”, a declarat Maria Constantin, potrivit fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.