Teo Trandafir a spus, la un moment dat, că l-ar lua de soț pe Cătălin Botezatu. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii pe care aceasta o prezintă alături de Bursucu, la Kanal D. Au trecut câteva zile bune de atunci, iar cunoscutul designer a vorbit abia acum despre situația respectivă. Ce a declarat!

Cătălin Botezatu, opinie sinceră despre Teo

Teo Trandafir știe sigur un lucru și anume faptul că nu s-ar căsători niciodată cu Jador și că ar face acest lucru, totuși, cu îndrăgitul creator de modă, Cătălin Botezatu. Prezentatoarea de la Kanal D nu a avut prea mult lucruri bune de zis despre manelist. Crede despre el că vorbește mult prea tare și că are multe alte defecte peste care nu ar putea trece așa cum vederea, oricât de tare s-ar strădui.

În ceea ce îl privește pe Cătălin Botezatu, a mărturisit că s-ar căsători imediat cu el, pentru că aparent este chiar genul de bărbat pe care și l-ar dori în viața sa. Ei bine, creatorul de modă a fost onorat să audă acele cuvinte frumoase venind chiar din partea ei și și-a dat cu părerea la rândul său.

Botezatu o consideră cea mai importantă moderatoare TV a tuturor timpurilor și mai crede că este femeia pe care orice bărbat și-o dorește în viața sa. Mai mult de atât, a mărturisit cu mâna pe inimă cu Teo Trandafir este o femeie foarte inteligentă, care are mereu cuvintele la ea și care știe cum să reacționeze în orice situație. În cazul oricărei femei, el spune că este foarte important ca aceasta să aibă simțul umorului, iar moderatoarea are toate calitățile necesare pentru a fi o soție perfectă.

"Sunt onorat să aud astfel de declarații. Pentru mine, Teo reprezintă cea mai importantă moderatoare tv a tuturor timpurilor, este cea mai inteligentă, ai ce vorbi, are cuvintele la ea, este documentată și informată în orice domeniu. Ca om, cred că este o provocare permanentă să trăiești alături de ea, ar fi o chestie superbă. Este foarte haioasă, are simțul umorului, ceea ce este foarte important la o femeie. Lângă Teo aș fi plin de veselie, de momente unice. Ea știe ce vrea, nu te plictisește, este femeia pe care și-o doresc foarte mulți bărbați, dar, din păcate, nu toți o pot accesa, fiind complexați de femeile puternice. Sunt însă și bărbați care ar fi onorați să trăiască alături de femei puternice. Deci, niciodată să nu zici niciodată. Eu o iubesc și ea știe asta.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru playtech.ro.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.