Nicoleta Dragne a fost eliminată din cadrul competiției „Bravo, ai stil!”, în gala de sâmbătă. Concurentele au avut un șoc, în momentul în care Ilinca Vandici le-a dezvăluit spre finalul ediției că este o gală eliminatorie și că una dintre ele va pleca acasă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, Raluca Dumitru și Mellina au fost cele aflate în pericol de eliminare. 

Nicoleta Dragne, eliminată din concurs

După ce Raluca Dumitru s-a salvat, datorită voturilor primite din partea celor de acasă, celelalte două concurente au simțit niște emoții imense. Mellina a avut ceva noroc și a obținut mai multe voturi decât colega sa, astfel că Nicoleta Dragne a plecat din concurs cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Colegele sale au avut un șoc, iar cea care regretă cel mai mult plecarea vedetei din concurs este Ruxi și Opulență. Cele două au reușit să se împrietenească destul de repede, iar bruneta a spus despre colega sa că este un om bun și că rar mai găsește oameni ca ea, având în vedere lumea în care trăim.

„Ăsta a fost șocul zilei, nici nu știu să descriu ce simt. Simt o groază de lucruri. Sunt șocată, panicată, dezamăgită.Nu mă așteptam să plece ea, era o concurență și cu prezența și cu inteligența, avea tot, absolut tot pachetul de care avea nevoie această emisiune și poate am rămas singură de tot și de aia zic că poate sunt speriată. Nu mai am tovarășe cu care să schimb o glumă. Acum, nu știu, pare-se că toate suntem singure acum, nu mai există nicio alianță, fiecare e pe cont propriu, nu știu”, a spus Ruxi, la „Bravo, ai stil!”.

Înainte de plecarea sa de la „Bravo, ai stil!”, Dragne a adus în platoul emisiunii un moment special și emoționant. A venit împreună cu fiul ei, Vladimir, și a vorbit despre situațiile grele cu care se confruntă ea și toate mamele singure. Deși ea și partenerul ei de viață s-au separat la scurt timp după venirea pe lume a copilului ei, nu regretă nimic și dacă ar putea da timpul înapoi ar face același lucru, deoarece fiul ei este cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla în viață. În ceea ce privește plecarea sa, se aștepta cumva să se ajungă în acest punct.

„Știam, de aia sunt calmă. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar știu cum funcționează lucrurile și știu că nu ține de mine. Nu ține numai de mine și când nu mai deții tu controlul și nu ții frâiele, îți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. Mă bucur că v-am cunoscut pe toți”, a declarat Nicoleta Dragne, după eliminare.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Decembrie 2021 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.