Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" a avut-o ca invitată pe Ana Morodan. Cunoscuta bloggeriță a vorbit despre foarte multe lucruri pe care nu le aduce în discuție prea des. A mărturisit de ce nu a ajuns până acum în fața altarului, a dat detalii despre banii pe care îi câștigă în mediul online, dar și despre bărbatul alături de care a trăit timp de mai bine de 8 ani. Despre toate acestea a vorbit sincer și cu zâmbetul pe buze. 

2018 - cel mai greu an pentru Ana Morodan

Când a venit vorba despre decesul părinților ei, Ana Morodan a izbucnit în lacrimi. Despre orice și despre oricine poate vorbi cu mare ușurință, dar nu și despre cei care i-au dat viață și care au decedat în anul 2018, pe care influencerița îl consideră ca fiind cel mai greu din viața sa.

În perioada aceea nu era atât de afectată de situație, deoarece era foarte ocupată cu toate proiectele în care era implicată, dar ulterior, după ce a decedat și mama sa și a încheiat o relație de 8 ani de zile, a început să simtă durerea. A avut un timp în care nu era capabilă să înțeleagă tot ceea ce i se întâmpla și a conștienzat toate aceste lucruri anul trecut.

"Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate. Toate s-au întâmplat într-un an. A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut.", a declarat Ana Morodan în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Ana Morodan a simțit moartea mamei sale ca pe o eliberare atât pentru ea, cât și pentru femeia care i-a dat viață. Femeia a fost diagnosticată cu cancer la șapte organe. Cumva, era mult mai bine pentru aceasta că nu se mai chinuia să ducă o viață precum cea pe care o avea, după ce s-a îmbolnăvit. Nu poate uita nici acum toate cuvintele pe care mama sa i le-a spus, înainte de a-și da ultima suflare.

"În primul rând am simțit pentru ea o eliberare și pentru mine, pentru că a fost îngrozitor să văd așa ceva. A fost diagnosticată cu cancer la șapte organe, în ultima săptămână manca numai înghețată si s-a dus splendid. Mi-a spus cuvinte simple, esențiale pentru viața mea și s-a dus. M-a bucurat că nu mai puteam să o văd așa și nu era viață ce trăia ea. mi-a spus înainte să se duca de tot, cu 2 minute înainte: Ana, să fii bună! Că viața e grea și să fii bună cu toată lumea și să te lupți. Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui.", a mai povestit vedeta.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Decembrie 2021 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.