CRBL se află pe lista concurenților care vor face parte din sezonul următor al emisiunii „Survivor România”, una dintre cele mai urmărite competiții pe la noi. Artistul a acceptat provocarea cu zâmbetul pe buze și se declară pregătit pentru a avea parte de una dintre cele mai tari experiențe pe care le-a trăit vreodată.

CRBL, gata pentru aventura vieții sale

CRBL s-a întors recent din Spania, țara în care s-a stabilit împreună cu întreaga sa familie și nimeni nu a știut exact motivul pentru care a luat această decizie. Ei bine, se pare că principalul motiv are legătură cu participarea sa la emisiunea de la Pro TV, „Survivor România”. Atât el, cât și ceilalți 11 Faimoși a fost invitații în platoul emisiunii „La Măruță”, unde au dat primele declarații despre acest concurs.

Spre deosebire de o parte dintre colegii săi, cântărețul este gata să dea tot ceea ce are mai bun și își dorește, de asemenea, să se distreze și să se bucure de fiecare moment. Nu îi place să piardă, dar și când se întâmplă știe să accepte înfrângerea cu capul sus. Este o fire competitivă și va lupta pentru a obține avantaje pentru echipa sa, dar și pentru a ajunge cât mai aproape de final.

A recunoscut, în fața oamenilor care îl urmăresc pe Instagram, că are multe slăbiciuni, dar și foarte multe puncte forte pe care ei le vor descoperi pe parcurs. Oricât de mare ar fi dorința de a câștiga, a promis că va juca în mod corect.

„Inca o provocare de la care nu puteam lipsi! Am sa incerc sa adun cat mai multe amintiri frumoase, am sa incerc sa-mi fac prieteni si am sa incerc sa castig! Salut, cu respect, “Razboinicii” si imi doresc din partea tuturor concurentilor FAIRPLAY! Am slabiciuni, ca fiecare din noi, dar am si multe puncte forte! O sa le aflati pe toate! Fie ca cel mai bun sa castige!”, a scris artistul, pe contul lui de Instagram.


“Sunt foarte pregătit! O să fie foarte frumos! Eu sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase. Am să mă bucur foarte tare de acest spectacol și acest concurs pentru că recunosc nu-mi place să pierd. Dar și când pierd, știu să pierd!“, a povestit CRBL, în platoul emisiunii ”La Măruță”,

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.