Oana și Viorel Lis au trecut, în ultima parte a anului 2021, prin foarte multe momente grele. Starea de sănătate a fostului edil al Capitalei nu a fost tocmai una bună, iar soția sa i-a fost alături la orice pas, știind că fiecare zi din viața acestuia ar putea fi ultima. A renunțat la toate proiectele și s-a dedicat îngrijirii partenerului ei de viață, care avea nevoie de ajutorul său mai mult ca oricând.

Oana Lis, despre planurile pentru Crăciun și Revelion

Când starea de sănătatea a bărbatului părea că este sub control, cei doi soți s-au infectat cu COVID-19, motiv pentru care a fost inevitabilă internarea lor în spital. Viorel Lis a refuzat vehement acest lucru, dar a cedat când a simțit că ar putea să își piardă viața, dacă nu alege să petreacă două săptămâni la Institutul Matei Balș din Capitală. A avut parte de cele mai bune îngrijiri din partea cadrelor medicale și drept dovadă a scăpat cu viață.

“Diferite urmări, la fiecare oameni reacționează diferit, la mine mai mult emoțională, probabil a fost un șoc ce s-a întâmplat, iar Viorel mai tușește, trebuie să ia diferite vitamine, suplimente pentru sănătate plămânului, e mai slăbit așa și ia vitamine”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Lucrul acesta l-a făcut să prețuiască fiecare zi pe care o trăiește. Soția sa se bucură enorm că au trecut cu bine și peste acest obstacol și deja au început să își facă împreună planurile pentru Sărbătorile de iarnă, care se apropie cu pași repezi. Se pare că aceștia și-ar dori să meargă la munte timp de câteva zile, dar nu pot să nu ia în calcul faptul că sunt costurile destul de mari, mai ales în această perioadă a anului.

“Am văzut acum că autoritățile ne lasă să stăm de Crăciun și Revelion mai mult, e bine, dar e prea din scurt, doar să ies eu cu Viorel, după 20 de ani la restaurant la romantic, nu e cine știe ce. O să ies undeva, dar nu am aranjat undeva, la munte e prea scump pentru noi, Viorel și-ar fi dorit, dar e foarte scump, în jur de 800 de euro de persoană, o să facem în București, noi ne bucurăm și cu puțin și orice ar fi. După ce am trecut de COVID, fiecare zi e o bucurie și e Revelion în fiecare zi. Nu-mi doresc nimic, am deja moșul, ce mai îmi trebuie?”, a mai povestit vedeta.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.