Un nou scandal a izbucnit, în timpul galei de seara trecută de la Bravo, ai stil, protagonistele acestuia fiind nimeni altele decât Viviana Sposub și Raluca Dumitru. La un moment dat, Ruxi și prietena sa, Nicoleta Dragne, au intervenit și conversația lor nu a decurs prea bine. Ce și-a acuzații i-au adus iubitei lui George Burcea!

Viviana Sposub, discuție aprinsă cu colegele sale

Încă de la început, Viviana Sposub a fost trasă la răspundere, din cauza faptului că a încercat să le pună într-o lumină proastă pe celelalte concurente. Se pare că unul dintre testimonialele sale a declanșat o serie de comentarii acide venite din partea fanilor emisiunii de la Kanal D către colegele sale. Acestea nu au fost deloc mulțumite de atitudinea șatenei și nu s-au putut abține să nu îi ceară explicații.

Ruxi a fost contactată de una dintre prietenele iubitei lui George Burcea, care era de părere în urma testimonialului respectiv că Viviana a încercat să o pună într-o lumină proastă pe cea despre care a afirmat până acum că îi este prietenă, Raluca Dumitru.

„Am fost contactată de prietene de-ale ei care spun tocmai invers, că Raluca a fost scoasă țap ispășitor. Nu e vorba de comentarii negative primite, nu e vorba că ea este țapul ispășitor, e vorba despre ce s-a indus prin acea tonalitate și acele cuvinte. Atât. Și Raluca poate să confirme. ”, a mărturisit Ruxi.

Raluca a preferat să nu tragă niște concluzii pripite și nici să o învinovățească pe prietena sa, dar făcând referire la testimonialul respectiv a ajuns și ea la aceeași concluzie pe care a tras-o Ruxi. A preferat să nu o judece, dar în mod clar cuvintele sale i-au lăsat un gust amar și au determinat-o să își schimbe opinia despre ea.

"Eu nu vreau să spun că dau vina pe tine, lăsând la o parte comentariile. Eu fac referire fix la testimonialul pe care tu l-ai făcut. Mi-a scris o prietenă și mi-a zis: 'Nu prea a sunat bine testimonialul făcut de Viviana, pare ca și cum te-a pus pe tine într-o lumină mai proastă'. Nu te-am criticat, nu te-am judecat, nu a fost numai părerea mea.", a zis și Raluca Dumitru.

Vivianei Sposub nu i se pare corect ca să fie învinovățită din cauza unor comentarii pe care colegele sale le-au primit din partea internauților. Vedeta a mărturisit că nu ar trebui să se întâmple lucrurile în felul acesta, având în vedere că ea a susținut și în platou același lucru precum la testimoniale.

Citeste si:
Cum se înțelege Mike cu fiica Iuliei Albu. Concurenta de la America...
Cum se înțelege Mike cu fiica...

"A fost găsită vinovată pentru reacțiile pentru care unele fete le-au primit pe internet. Ele și-au primit niște comentarii negative și au ales să pună în seama mea, în seama unui testimonial de 10 secunde, care la urma urmei era un testimonial pe care l-am susținut și în platou. Au fost niște frustrări pentru că s-au confruntat cu niște hateri online și atunci au găsit un țap ispășitor, sau mai degrabă un vinovat pentru reacțiile pe care le-au primit ele. Nu sunt eu responsabilă pentru comentariile sau pentru mesajele pe care le primesc alte fete.", a adăugat Viviana Sposub în apărarea sa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.