Lidia Buble a fost invitată în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde Dani Oțil nu s-a putut abține să nu facă o serie de afirmații amuzante despre fosta iubită a colegului său de platou, Răzvan Simion, după ce blondina le-a dat amândurora, dar și celor acasă o veste de zile mari.

Lidia Buble își lansează propriul parfum

Vedeta a fost prezentă în platou atât pentru a-și promova cea mai nouă piesă pe care a lansat-o și care se numește „Extrapolăm”, cât și pentru a face un anunț de zile mari și anume că, în curând, își va lansa propriul parfum. Este foarte mândră de reușita sa, mai ales că a visat la lucrul acesta încă de pe vremea când era doar un copil. Acesta va purta denumirea de „Karma” și oricine se va putea bucura de el.

”Am visat la asta de la o vârstă foarte fragedă. Pe lângă această pasiune de a cânta, eu am o pasiune foarte mare și pentru parfumuri. În cel mai scurt timp voi lansa parfumul la care am visat de o viață. Nu există zi de la Dumnezeu să nu fiu întrebată ce parfum folosesc”, a spus Lidia Buble, la Neatza.

În plus, cântăreața se pregătește de lansarea unui nou album în primăvara anului 2022. Când a auzit vestea legată de parfumul artistei, Dani Oțil nu s-a putut abține să nu facă o glumă pe seama nasului Lidiei Buble, aspect dur criticat de internauți de-a lungul timpului.

„Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun… Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri.”, i-a spus Dani Oțil, în direct.

Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion a simțit și ea nevoia de a spune ceva în apărarea sa și i-a dat replica spunându-i, într-un fel sau altul, că are noroc cu nasul ei, pentru că reușește să miroasă și hiturile.

„Lasă, cu nasul ăsta miros eu hiturile”, a adăugat Lidia Buble.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.