Amna a fost nevoită să se ocupe singură de creșterea băiețului ei, Cristian, după ce ea și soțul ei au divorțat. Nimeni nu a înțeles exact de ce artista și tatăl copilului au decis să o ia pe drumuri separate, dar odată ce a fost invitată în podcast-ul moderat de Roxana Nemeș, blondina și-a deschis sufletul și a vorbit despre toate lucrurile care au stat în calea fericirii lor și care au dus, inevitabil, la un divorț.

Amna, mărturisiri oneste despre divorț

Acum mai mulți ani, Amna s-a îndrăgostit de cel care îi era manager. Sentimentul a fost reciproc și au ajuns, la scurt timp după aceea, să formeze un cuplu. Au ajuns în fața altarului, au făcut și un copil; mai pe scurt deveniseră o familie în toată regula. Totul părea să funcționeze de minune între ei și chiar așa a fost timp de 9 ani, după care au decis ca fiecare să meargă pe drumul său. Întrebarea este - de ce?

Ei bine, Amna i-a povestit Roxanei Nemeș în podcast-ul “Roxana te dezbracă de secrete” despre fosta ei căsnicie, dar și despre motivele care au dus ușor, ușor la divorț, Indiferent de ceea ce ar spune lumea din jur, cei doi foști soți s-au iubit enorm și au trecut peste multe obstacole împreună.

“Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole. Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și experienței în relații. Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală.”, a declarat Amna, în podcast-ul Roxanei Nemeș.

Deși nu mai sunt soț și soție de multă vreme, cântăreața îi poartă acestuia un respect imens, pentru că numai ea știe cât de multe lucruri a făcut el pentru ea și pentru fiul lor. Este de părere că relația lor s-a distrus din cauza lipsei de comunicare și, de asemenea, a faptului că nu aveau experiență în relații. Amna a învățat de pe urma acestui eșec din viața sa că, pe viitor, nu ar trebui să mai amestece viața profesională cu cea personală, pentru că nu ajunge în niciun punct și riscă să îi piardă pe cei din jurul său.

Citeste si:
Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit: „Nu pot să spun că nu mi-a...
Ema Uta și Alex Bodi s-au...

“Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David, am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit, îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii. Noi nu ne-am despărțit că nu ne mai iubeam, pur și simplu nu am mai putut să comunicăm din cauza stresului, a oboselii. Fiecare avea frustrările lui și dacă am vreo supărare este faptul că nu am putut să ne înțelegem.”, a mai zis concurenta de la Bravo, ai stil.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.