Un nou scandal a izbucnit în lumea mondenă, iar de data aceasta protagonistele sunt Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu. Totul a început, după ce Andreea a vorbit nu tocmai frumos despre ea, în cadrul emisiunii pe care rivalului divei, Cătălin Măruță, o prezintă la Pro TV. 

Bianca Drăgușanu i-a dat replica Andreei Raicu

Soțul Andrei a fost de acord cu afirmațiile sale și a spus, la rândul său, că blondina este din porțelan, cu referire la toate intervențiile estetice pe care le-a suferit până acum. Ea a fost prezentă în platoul respectiv pentru a-și promova cartea pe care a lansat-o de curând, dar a ajuns să poarte o discuție și despre fosta parteneră a lui Alex Bodi.

Despre ea a afirmat că nu mai pare a fi o persoană, ci mai degrabă un robot sau, mai degrabă, o statuie. Tot Andreea Raicu a spus că toate femeile care se operează arată la fel și că este foarte trist faptul că are privirea goală.

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală”, a spus Andreea Raicu.

Diva a văzut declarațiile invitatei lui Măruță despre ea și nu s-a putut abține să nu își exprime punctul de vedere despre ea spunând, în primul rând, că este „o expirată”. Mai mult de atât, Drăgușanu a scos în evidență faptul că totul s-a întâmplat doar pentru rating-ul emisiunii a cărei invitată era. A mai spus că ea este o persoană importantă și dacă nu discută despre Andreea Raicu și că în ciuda faptului că a primit multe critici din partea sa, ea o apreciază.

„Este o expirată. Se leagă de nume care fac raiting, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu., a spus Bianca Drăgușanu, pentru impact.ro.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.