Nimeni nu a știut până la momentul actual că Amna, concurenta de la Bravo, ai sti, s-a confruntat în trecut cu o boală grea. Medicii i-au pus diagnosticul greșit și a refuzat să intre în sala de operații, pe ultima sută de metri. A fost distrusă din punct de vedere psihic, iar vindecarea sa a avut loc într-un mod miraculos.

Amna, grave probleme de sănătate

Rare sunt momentele în care Amna vobește despre viața ei privată sau despre alte probleme pe care a fost nevoită să le înfrunte de una singură. Trecutul ei nu a fost prea blând cu ea, iar frumoasa artistă era nevoită să facă o operație de îndepărtare a colului uterin și s-a rugat la Dumnezeu să îi dea un semn, iar după noapte în care a reușit cu greu să adoarmă și s-a gândit la ce este de făcut în acest caz. a preferat să nu se opereze.

Frumoasa concurentă de la Bravo, ai stil nu ar mai fi putut aduce pe lume un copil, în cazul în care lua decizia de a asculta sfatul medicilor și de a se opera. Nu era atât de grav bolnavă, încât să fie nevoită să se opereze, primind diagnosticul greșit. Timp de un an de zile, cântăreața a trăit o adevărată dramă, fiind distrusă din punct de vedere psihic.

Ea crede că muzica a fost cea care a ajutat-o, de fapt, să se vindece, De fiecare dată când urca pe scenă, cânta ca și cum ar fi fost ultima dată, pentru că din cauza problemelor de sănătate chiar ar fi putut fi. Câteva luni mai târziu, și-a făcut un set de investigații într-un spital din Austria și era perfect sănătoasă.

”Trebuia să mi se scoată colul uternic a doua zi, de astăzi pe mâine, toată noaptea m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea un semn, m-am hotărât să nu fac asta. Oricum doctora își anulase toate operațiile în ziua respectivă. Eu nu mai puteam să fac copii, eu nu trebuia să fac această operație deoarece nu eram atât de bolnavă, femeia aia m-a diagnosticat prost, un an de zile am trăit cu o dramă, am fost distrusă psihic”, a dezvăluit Amna, în podcast-ul moderat de Roxana Nemeș.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.