Liviu Vârciu se confruntă, de câteva zile bune, cu niște probleme de sănătate care i-au dat mari bătăi de cap și din cauza cărora s-a plimbat prin mai multe spitale. Artistul a fost văzut de un număr de aproximativ 20 de medici și fiecare dintre aceștia i-a spus același lucru, fără a-l lămuri în legătură cu afecțiunea de care suferă.

Liviu Vârciu, despre problemele sale de sănătate

Inițial, Liviu Vârciu a crezut că are o simplă răceală, motiv pentru care a considerat că ar fi cel mai bine să ia o pauză de câteva zile, să se odihnească și să repună pe picioare. Faptul că nu reușea să își revină deloc l-a pus serios pe gânduri și a cerut ajutorul specialiștilor, care nu au avut idee care este problema cu care acesta se confruntă, de fapt.

Văzând care este situația, el a decis să își facă un RMN la cap, o serie de teste pentru COVID-19, dar și multe analize în speranța că afla ce are. Nu a reușit acest lucru, până într-o zi când a mers la Spitalul Militar, unde un medic i-a pus un diagnostic clar și total neașteptat. Liviu Vârciu a trecut prin toate acele stări, din cauza unei sinuzite de care credea că a scăpat în urmă cu multă vreme.

"Am stat la pat în ultimele zile de m-am săturat, vă spun sincer. Am stat fie acasă, fie prin spitale, fie ele private sau de stat. Despre analize ce să mai vorbesc? Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste antiCOVID-19, toate ieșite, din fericire, cu rezultat negativ. Multă vreme nu am primit un diagnostic clar. Cred că m-au văzut vreo 20 de medici, și câți medici am întâlnit, cam de tot atâtea păreri am avut parte. Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctoriță foarte simpatică, susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită. M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv!", a declarat Liviu Vârciu, pentru impact.ro.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

Actorul era ferm convins că nu se va mai confrunta cu această problemă, după ce a urmat un tratament special, în urmă cu mai mulți ani, cu niște castraveți de mare. A reușit să elimine infecția, iar de atunci pânâ zilele acestea a și uitat de ceea ce i se întâmplase în trecut.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.