Marisa Paloma și Liviu Stanciu au devenit părinți pentru prima dată, în urmă cu doar câteva zile. Câștigătoarea Bravo, ai stil nu a avut parte de o naștere prea ușoară, fiind nevoită să își aducă pe fetița pe lume prin cezariană, chiar dacă ea nu și-a dorit nici măcar o secundă lucrul acesta. A știut, încă de la bun început, că dacă nu va naște pe cale naturală, recuperarea ei nu va fi deloc una ușoară, dar nu a avut de ales și a ascultat sfatul medicilor. 

Marisa Paloma a ajuns acasă

Cel mai important, însă, este faptul că micuța ei a venit pe lume perfect sănătoasă și că a primit nota 10 la naștere din partea medicilor. Recent, Marisa Paloma și fiica sa au fost externate din spital, iar imediat după ce a ajuns acasă, ea nu s-a putut abține să nu facă o serie de declarații în mediul online, postând și o imagine cu bebelușul care nu avea somn deloc.

A recunoscut faptul că are nevoie de câteva zile pentru a se acomoda cu noua sa viață, în formulă de trei, să se liniștească, iar mai apoi le va povesti tuturor cum a fost experiența sa din spital. Este primul Crăciun pe care îl vor petrece împreună, iar admiratorii ei așteaptă cu sufletul la gură să vadă imaginile pe care le va posta, dar și să îi asculte povestea.

„Suntem bine acum, sănătoși, fericiți dincolo de limite și nerăbdători pentru ceea ce va urma. Am ajuns acasă. Îmi trebuie cel puțin câteva zile, o săptămână să mă acomodez cu mediul de acasă în această formulă nouă, după care promit să vă povestesc toată experiența mea. Este un înger. Ceva mai frumos și mai pur nu am văzut în viața mea pe această planetă. M-a ajutat extrem de tare faptul că este foarte cuminte și că a reușit să stimuleze lactația după primele două zile.”, a declarat Marisa Paloma, imediat după externare.

Sursa foto (c): Marisa Paloma/InstaStory

În ceea ce privește numele pe care l-au ales pentru cea mică, proaspăta mămică a mărturisit că vor face marele anunț cât de curând posibil. Vrea, de asemenea, să povestească totul cu lux de amănunte, pentru ca fanele sale să fie pregătite în cazul în care vor alege să procedeze în același mod ca și ea.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

„O să anunțăm și numele cât de curând. O să vă povestesc și toată experiența mea…ca în cazul în care vreți să alegeți același drum să cunoașteți cu lux de amănunt tot ceea ce vă așteaptă”, a mai povestit proaspăta mămică.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.