Alexandra Stan a fost invitată în cadrul podcast-ului „Aproximativ discuții”, unde a vorbit despre multe lucruri din trecut care au marcat-o, despre relațiile eșuate și unde a recunoscut care sunt lucrurile pe care cheltuie mii de euro lună de lună. Vedeta spune că totul se întâmplă, din cauza faptului că ea nu a avut o educație financiară.
 

Alexandra Stan este o mare cheltuitoare

Când vine vorba de mofturile sale, Alexandra Stan nu se uită la bani, dar plăcerile de zi cu zi nu sunt singurele lucruri pe care vedeta aruncă banii. A devenit, de-a lungul anilor, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, dar s-a făcut remarcată cu piesele sale și pe plan internațional, ceea ce înseamnă în mod clar că banii nu au fost niciodată o problemă pentru ea. Singura problemă pe care a întâmpinat-o a fost faptul că nu a știut și nu are idee nici acum cum anume să îi gestioneze în mod corect.

Faptul că nu a avut parte de o educație financiară este, din punctul ei de vedere, un mare minus. Alexandra Stan nu a primit niciun fel de ajutor nici în pandemie fiind, de asemenea, cazul majoritatea artiștilor de la noi din țară. A fost nevoită să achite taxe, fără să investească mare lucru.

„Sunt cheltuitoare, îmi place să-mi cumpăr chestii, dar n-am avut o educație financiară (…). Eu plătesc foarte multe taxe, nu am nicio schemă. În pandemie, noi artiștii nu prea am fost ajutați. Mie mi se pare că dacă nu ar fi existat artiști și entertaineri, mai ales în primele luni de pandemie, când se stătea în casă, nu știu cum am fi trecut peste asta”, a povestit artista, în podcast-ul amintit.

Mai mult de atât, blondina a recunoscut în fața camerelor de filmat că recent a dat o sumă imensă de bani, mai exact 5500 de euro, pe o geantă pe care și-o dorea de ceva vreme; o piesă dint-o colecție Vintage din Tokyo, de la un brand cunoscut. Dintr-un motiv necunoscut încă, vedeta și-a vândut și mașina, fiind nevoită să circule cu cea a tatălui său.

Citeste si:
Mitică Popescu nu ajunsese la sapă de lemn. Ce pensie primea lunar...
Mitică Popescu nu ajunsese la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.