Alexandra Ungureanu a reușit să emoționeze pe toată lumea, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat. Câștigătoarea Bravo, ai stil a vorbit despre drama vieții sale, pe care nu o poate depăși nici măcar în momentul de față. Deși are mai mereu zâmbetul pe buze, numai ea știe prin ce trece, dar mai ales cât de greu i-a fost în urmă cu câțiva ani.

Alexandra Ungureanu, declarații cu ochii în lacrimi

Fosta concurentă de la Asia Express preferă să îi țină departe pe fanii ei de problemele sale personale, dar ca orice om are și momente în care, pur și simplu, simte că nu mai poate și spune tot ceea ce are pe suflet. Una dintre cele mai grele zile pe care le-a trăit încă de la venirea sa pe lumea a fost pierderea tatălui său. Ea și bărbatul aveau o relație specială, el fiind și cel care o ajuta cu sfaturi, când îi era greu.

A durut-o enorm faptul că părintele ei a decedat și a mărturisit că și acum are momente în care dă de greu și îi vine să pună mâna pe telefon și să îl sune. Realizează mai apoi că acest lucru nu este posibil și situația devine din ce în ce mai grea. Tatăl ei a fost răpus de cancer, iar Alexandra Ungureanu a trăit mulți ani cu frica de a nu o pierde și pe mama sa. Nu voia să rămână singură pe lume.

„Uneori, cred că nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă. Sunt momente în care mi se face foarte dor de tată. Deși am schimbat telefoane, când mi-e cel mai greu, încă am tendința să îl sun. Simt nevoia să tastez în agendă… tata. Când am aflat, eu am fost în negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi în filme, în cărți. Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni. Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură”, a povestit Alexandra Ungureanu, pentru Viața Vedetelor.

Îi este dor, dar nu îi este teamă să o spună cu voce tare. În fond, pierderea unuia dintre părinți este un moment dificil în viața oricărui copil, oricât de mare ar fi acesta.

Citeste si:
Drama care i-a grăbit sfârșitul lui Aurelian Andreescu. Cântărețul...
Drama care i-a grăbit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.